BANU AVAR’DAN UNDP’NİN
DÜNYA 21.04.2024 18:04:00 0

BANU AVAR’DAN UNDP’NİN "YARININ KÖYLERİ" PROJESİNE TEPKİ

Yarının Köyleri “ adlı projeye Gazeteci Yazar Banu Avar, “Ey Adanalı kardeşlerim UNDP dünya halklarının düşmanıdır” ifadeleri ile tepki gösterdi.

Gazeteci,Yazar,Belgesel Yapımcısı Banu Avar,’ın sosyal medya X hesabındaki paylaşımı şöyle:

“Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından biri ikna ediliyor, önplanda o var sonra çok umurlarındaymış gibi ‘Yarının köyleri’ adı altında bir proje devreye sokuluyor. Önce tüm Afrikanın canını çıkardılar. Şimdi sıra Türkiyede! Ey Adanalı kardeşlerim UNDP dünya halklarının düşmanıdır. Bu örgüt küresel elitlerin öncü örgütlerinden biridir. Zemberek adlı kitabımda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Zehiri bala bulayanlara geçit vermeyin!

NE OLMUŞTU?

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle hayata geçirilen Yarının Köyleri projesi için yeni reklam filminde megastar Tarkan rol aldı. Çekimler için ilk Yarının Köyleri dijital merkezinin kurulduğu Adana’daki Kürkçüler Köyü’ne giden Tarkan, burada Trendyol Grubu Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz ve UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ile bir araya geldi.

https://adanaulus.com/haber/tarkan_yarinin_koyleri_icin_adanada-161929.html


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.1° / 17.8°