PORTAKAL ÇİÇEĞİ KUPASI TENİS TURNUVASI
SPOR 22.04.2024 21:29:00 0

PORTAKAL ÇİÇEĞİ KUPASI TENİS TURNUVASI

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) yapılan Portakal Çiçeği Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun turnuva takviminde yer alan, bu yıl Adana’da 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı haftasına denk gelen Portakal Çiçeği Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası 13-19 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleşti. ATDSK’da yapılan müsabakada Adana, Antalya, Erzurum, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye’den tenisçiler raket salladılar. Turnuvada teklerde şampiyon ve finalistler ile çiftlerin şampiyonları ATDSK’lı sporcular oldular. ATDSK altyapısından yetişen sporcular 12 kupadan 7’sinin sahibi oldular. 

FİNAL KARDEŞLİĞİ 

Tek erkeklerde ATDSK alt yapısından yetişen Yiğit Ünal şampiyon olurken, ağabeyi Yağız Ünal finalist olarak turnuvayı tamamladı. Yiğit ve Yağız Ünal kardeşler, çiftlerde de şampiyonluk kupasını kaldırdılar. Tek kadınlarda ATDSK alt yapısından yetişen Derin Deniz Keser ve Göksu Derin Bugay da finalde karşılaşan raketler oldular. Keser şampiyon olurken, Bugay da finalist kupasını elde etti. Bugay çift kadınlarda da partneriyle birlikte şampiyon oldu. Turnuvanın şampiyonlarına ve finalistlerine kupaları ATDSK Genel Sekreteri Can İstif, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuna Girtine Işık ve Alperen Pişkin ile kulübümüz bünyesindeki uluslararası tenis akademisinin antrenörlerinden Vavassori Tenis Akademisi Antrenörü Alessio Cermentini tarafından verildi. 

 

ŞAMPİYON VE FİNALİSTLER 

Tek Erkekler’de Yiğit Ünal (ATDSK), Yağız Ünal (ATDSK) 

Tek Kadınlar’da Derin Deniz Keser (ATDSK), Göksu Derin Bugay (ATDSK) 

Çift Erkekler’de Yiğit Ünal (ATDSK) ve Yağız Ünal (ATDSK) çifti, Furkan Ali Bozoklar (METİK) ve Deniz Penciu (ADN.AT.) çifti. 

Çift Kadınlar’da Göksu Derin Bugay (ATDSK) ve Çağla Kesten (MGHSK), çifti Yaren Aslantürk (MGHSK)ve Makbule Helin Güngör (MGHSK) çifti. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.1° / 16.4°