1 Kasım Var Olma-Yok Olma Tercihi
Manşet Haber 29.10.2015 15:13:23 0

1 Kasım Var Olma-Yok Olma Tercihi

1 Kasım Var Olma-Yok Olma Tercihi

mhp adana (5)Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili ve Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, “1 Kasım seçimleri Türkiye’nin var olmasıyla yok olması arasındaki tercihin yapılacağı bir seçim” dedi.

mhp adana (2)Yeşilyurt mahallesinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili ve Adayı Mevlüt Karakaya, partili-partisiz bütün seçmenlere seslenerek önemli mesajlar verdi. Milletvekilleri Muharrem Varlı ve Seyfettin Yılmaz’ın da bulunduğu etkinlikte Karakaya “Türkiye’nin kaderinin oylanacağı seçime saatler kaldı. 1 Kasım seçimleri, Türkiye’nin var olmasıyla, yaşamasıyla, yok olması arasındaki bir tercihin yapılacağı seçimdir. Bunları sizler de biliyorsunuz” diye konuştu.

MHP’YE DESTEK OLSUN

Karakaya şöyle devam etti:

mhp adana (1)“Ülkenin içinde bulunduğu ağır şartlar, Milliyetçi Hareket’in bu Mecliste çok güçlü olmasını, MHP’nin iktidar olmasını gerektiriyor. Türkiye’yi içeriden ve dışarıdan yıkıma götüren karanlık işbirliğine karşı mücadele edecek yegane siyasi irade Milliyetçi Hareket’tir. Partiniz, siyasi görüşünüz ne olursa olsun bu karanlık güç odaklarına karşı MHP’ye omuz verilmesi, tarihi bir görev niteliği kazanmıştır. Bu son saatleri azami çalışacak bir biçimde değerlendirelim. Yakınlarımızdan, komşularımızdan, akrabalarımızdan başlayarak, sözümüzün, nazımızın geçtiği herkese anlatalım. Kimsenin görüşünü değiştirmesini istemiyoruz. Emanet olsun, MHP’ye destek olsun.”

SÖZLÜ’DEN “NET DURUŞ” MESAJI

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in ve arkadaşlarının bıraktığı mirasa sahip çıkılması konusundaki görüşlerini paylaştı. Milli Mücadele dönemindeki ihaneti de hatırlatan Sözlü “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına, O’nun silah arkadaşları olan ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, net bir duruş ister. Bu konu brütlüğü kaldırmaz. Milli Mücadeleye ihanet edenlere ve onların günümüzdeki bakiyesine karşı siyaseten ‘aman ha bize de oy verirler’ denilemez. Burada hoşgörü iklimini çalıştırmak doğru değildir. Bu, cumhuriyete ihanetin bizatihi kendisidir. Zaten bu duruş değil midir başımıza belayı getiren, cumhuriyet düşmanlarına fırsat veren. Netice itibarıyla; Cumhuriyet için tavır koyan, Atatürk’ün mirasını gerçek manada sahiplenen memleket evlatlarının partisi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Cumhuriyetle büyümüş, Cumhuriyete gönül vermiş ve Cumhuriyeti ayakta tutmak isteyen, bu konuda net duruşu olan bütün vatandaşlarımızı Milliyetçi Hareket’e destek vermeye çağırıyoruz.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°