10 YIL SONRA MAAŞLARINI EKSİKSİZ ALDILAR
YEREL YÖNETİM 21.07.2024 16:35:00 0

10 YIL SONRA MAAŞLARINI EKSİKSİZ ALDILAR

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, aylık 5 milyon geliri olan belediyeyi 205 milyon lira borçla devraldığını, işçilerin ilk kez maaşlarını tam olarak ödendiğini açıkladı

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, borç yüküne rağmen işçi ve emekçilerin maaşlarını eksiksiz bir şekilde ödediklerini ifade ederek, “Belediyenin 90 milyon TL çeşitli firmalara borcu var.  24 milyon TL işçi-memurların eski alacaklarının yanı sıra 91 milyon TL ise memur, SGK, stopaj ve vergi ödemeleri olmak üzere toplam 205 milyon lira borcumuz var. “ dedi.

Göreve başlamasının ardından geçen 3.5 aylık süre zarfında gider azaltıcı ve gelir artırıcı yoğun bir çalışma yürüttüklerini, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın büyük desteğini gördüklerini söyleyen Altıok, kısa süre içerisinde 10 yıldır hiçbir zaman tam maaş almayan işçi ve memurların tüm maaşlarını eksiksiz bir şekilde yatırmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, işçi ve memura toplamda 25 milyon TL’lik ödeme yaptıklarını da belirterek, “Emeğin en yüce değer olduğunu bilerek hareket edeceğiz. Emekçilerimizin alın teri kurumadan alacaklarını eksiksiz yatırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: SONRA MAAŞLARINI EKSİKSİZ ALDILAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.1° / 24.5°