2 ADANALI AĞRI DAĞI ZİRVESİNDE
2 ADANALI AĞRI DAĞI ZİRVESİNDE
Adanalı Cesur Tayboğa ve Yücel Kısa 5 bin 137 yükseklikte bulunan Ağrı Dağı tırmanışını başarı bir şekilde tamamladı.
Türkiye'nin çatısı olarak bilinen ve sıfırın altında 7 derecedeki en yüksek dağa 2 günde ulaşan iki Adanalı zorlu bir tırmanışın mutluluğunu yaşadı.
Gerekli hazırlıkları yapan Tayboğa ve Kısa, geçen hafta Ağrı Dağı tırmanışına başladı. Sırtlarında kendilerine yetecek kadar malzeme dolu çantaları ile tırmanışa geçen iki arkadaş, yaklaşık 3 bin metrede kamp kurarak ilk geceyi geçirdiler ve ikinci gün soğukta Ağrı Dağı'nın 5 bin 137 metre yüksekliğindeki zirvesine ulaşmayı başardılar.
Soğuk havaya aldırmayan azimli dağcı gençler zirvede o anları kameralarıyla ölümsüzleştiren sonra inişe geçti.Cesur Tayboğa 'İsteyince oluyormuş bunu gördük.Gençlere iyi örnek olmak istedik' dedi.
Tırmanış organizasyonuna desteklerini sunan Cesur Tayboğa ve Yücel Kısa kendilerine sponsor olan Şadırvan Restoran , Bilici Holding ve ABC şirketine teşekkür ettiler.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
AGV BAŞKANLIĞINA BURHAN KAVAK YENİDEN SEÇİLDİ
-
2
VATANDAŞIN OTOBÜSLERDE UNUTTU EŞYALAR!
-
3
VALİ YAVUZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
-
4
ÖZEL :ELBET BASKILAR BİTECEK
-
5
DR. HALİL ATILGAN’DAN “AĞIT YAKMAK” PROGRAMINA DAVET
-
6
MEHMET UYGUR ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
-
7
KARAMIK’TAN "KABELLA TATLI” ZİYARETİ
-
8
KARATAŞLI BALIKÇI VE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
-
9
HABERAL’DAN ZEYDAN KARALAR’A ZİYARET
-
10
BOŞ KOLTUK!
-
11
Aydın SİHAY YAzdı / Bir ''EYLÜL HİKAYESİ''
-
12
Nazım ALPMAN Yazdı/ OLMAYAN OLAYLARIN YAZILMAYAN TARİHİ!

