22 maçta 19 kez fileleri havalandırdı
Manşet Haber 26.03.2014 09:43:34 0

22 maçta 19 kez fileleri havalandırdı

22 maçta 19 kez fileleri havalandırdı

tek_kollu_kralEngelli olmasına karşın yeşil sahalarda fırtına gibi esen Deniz Çetin, Süper Amatör Lig’in en fazla gol atan ismi olmayı başardı.

Günaydın Adana Gazetesi’nden İrfan İşisağ’ın bu konudaki haberi şöyle:

2013–2014 Süper Amatör Lig’i gol kralı olarak tamamlayan Kuzey Adanaspor’un 31 yaşındaki oyuncusu Deniz Çetin, taraflı- tarafsız tüm takımların taktirini topladı. 22 maçın tamamında forma giyen Deniz, attığı 19 golle sezona damgasını vuran isim oldu.

47 GOLÜN 19’U ONA AİT

3 yaşında geçirdiği kaza sonucu elini makineye kaptıran Deniz, buna rağmen engellere meydan okuyor. Son 2 sezondur Süper Amatör lig takımlarından Kuzey Adanaspor’un formasını giyen Deniz Çetin, tek kolu olmasına rağmen saha içinde rakip kalecilerin korkulu rüyası oldu. Ligi 4. bitiren takımı adına 19 kez gol sevinci yaşayan 31 yaşındaki oyuncu saha içindeki mücadelesi ve ceza alanı içindeki bitirici vuruşlarıyla bu sezona damgasını vurdu. Geçen sezonda 11 gol atarak istikrarlı çizgisini sürdüren Deniz Çetin’in bu başarısı transfer tekliflerini de beraberinde getirdi.

KALECİLERE KORKU SAÇTI

Takım halinde iyi bir sezon geçirmediklerini ancak kendi performansından memnun olduğunu belirten Deniz Çetin, rakip kalecilere attığı gollerle onları çok üzdüğünü söyledi. Bunların arasında çok samimi arkadaşlarının olduğunu kaydeden Deniz, “Bu sezon onları çok üzdüm. Karataş Belediyespor’a 4, eski takımım olan Gençlerbirliği’ne ise bir maçta 3 gol attım. Takım arkadaşlarım bu sezon bana çok önemli asistler yaptılar. Çok genç ve koşan bir ekibe sahibiz. Onların desteğini her zaman hissettim. Bende bana gelen topları hep ağlarla buluşturmak için canla başla savaştım” dedi.

25 METREDEN AYDIN’I AVLADIM

tekkollu_adana_gol_krali2-1 kazandıkları Seyhan Belediyespor karşılaşmasında 25 metreden attığı golle kaleci Aydın’ı avladığını belirten Deniz sözlerini şöyle tamamladı:” Bu sezon çok güzel goller attım. Ancak bunların arasında en önemlisi Seyhan Belediyespor’a attığım ilk goldü. Skoru 1-1’e getiren golü tam 25 metreden atarak skora denge getirmiştim. Daha sonraki dakikalarda galibiyet golünü yine ben attım ve maçı da kazanmasını bilmiştik. O maç sonrası kaleci Aydın iki gol yemesine karşın maç sonrası yanıma gelip beni tebrik etmişti. Benim için unutulmaz bir 90 dakika olmuştu.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°