Manşet Haber 31.05.2018 10:37:35 0

'24 HAZİRAN’DA BU İKTİDAR GİDİCİ'

'24 HAZİRAN’DA BU İKTİDAR GİDİCİ'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, 24 Haziran seçimlerinden sonra yoksulluk düzeninin sona ereceğini, özgürlük ve eşitlik ortamında herkesin derin bir nefes alacağını söyledi.

CHP iktidarında işsizlik rekoru kıran Adana'da büyük bir istihdam seferberliği başlatılacağını kaydeden Ayhan Barut, çiftçilerin üretim maliyetinin çok azaltılacağını, emeklisinden esnafına, köylüsünden işçi ve memuruna herkesin artık güzel günler göreceğini belirtti.

CHP Çukurova İlçe Örgütü'nü ziyaret eden Ayhan Barut,  İlçe Başkanı Zihneti Emre, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve partililerle birlikte Belediye Evleri Mahallesi'nde vatandaşlarla görüştüBelediye Evleri Mahallesi Emekli Dinlenme Evi'nde emeklilerle buluşan Ayhan Barut, CHP iktidarında ömrünü Türkiye'nin ve Adana'nın kalkınması için geçiren emeklilerin yüzünün güleceğini belirtti. 

Kenan Evren Bulvarındai Kadın Emeği Pazarı'nda üretici kadınlar ve esnaflarla da buluşan CHP Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, kadınların yaşamın her alanında çok önemli rol oynamasına karşın AKP iktidarında toplumsal eşitsizliğin, şiddetin ve ekonomik çıkmazın kurbanı olduğunu ifade etti.

Barut, 'Merak etmeyin çok az bir zaman kaldı. Bu iktidar gidicidir. 24 Haziran'da el ele omuz omuza vererek bu çıkmaza son vereceğiz, halkın iktidarını kuracağız. Tıpkı işçimiz, memurumuz, emeklimiz, işsizimiz, çiftçimiz, köylümüz ve esnafımız gibi yiğit kadınlarımızın da yüzü gülecek. Pozitif ayrımcılıkla kadınların önündeki her türlü engeli kaldırmak için desteğinizi istiyoruz. Artık tamam, bu iktidar gidicidir. Şimdi güzel ve güneşli günlerin gelmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışma vaktidir' dedi.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°