30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ADANA’DA BÖYLE KUTLANDI
Manşet Haber 30.08.2019 17:25:37 0

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ADANA’DA BÖYLE KUTLANDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ADANA’DA BÖYLE KUTLANDI


30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümünü kutlama etkinlikleri Vali Mahmut Demirtaş ile 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.
Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra; Adana milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşların da katılımıyla gerçekleştirilen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma merasiminin ardından; Vali Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte Valilik makamında, Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.
Tebriklerin kabul edilmesinin akabinde Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen törenle devam eden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97.yıl dönümünü kutlama törenine; Vali Mahmut Demirtaş ile eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Abdullah Doğru, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Mahmut Demirtaş’ın 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile askeri araca binerek törene katılanları selamlamalarıyla başlayan tören, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla devam etti.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, öğrenciler tarafından şiirler okunması, halk oyunu gösterileriyle devam eden tören, vatandaşların büyük bir coşkuyla alkışladığı resmi geçit töreniyle son buldu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°