Tarih: 20.02.2017 17:45

“4 KİŞİLİK ODALAR TARİH OLACAKTIR”

Facebook Twitter Linked-in

Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. İbrahim Ethem Özsoy, şehir hastanesinin tamamlanmasıyla 4. Kişilik odaların tarihe karışacağını söyledi.
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, yönetim kurulu üyeleri Yaşar Kara, Mustafa Kastalmış, Sabit Bakıner ve Sabahattin Metiner ile birlikte Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İbrahim Ethem Özsoy’u ziyaret ederek, Adana’da derneklerinin 62 bin kayıtlı üyesi bulunduğunu, kentin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, şunları söyledi:
“Ankara Kızılay’da emeklilerimize hizmet veren bir misafirhanemiz var.Kişi başı sabah kahvaltısı dahil 40 lira bir ücret alınıyor. Balıkesir Erdek’te de dinlenme tesisimiz var. Günde üç öğün yemek veriliyor ve kişi başı 40 TL ücret alınıyor. Mersin’de şubemizin emekli huzurevi ve Tarsus şubemizde de sağlık polikliniği var ve emeklilere yönelik hizmet vermektedir.emekliler_kamu_hastane (2)
Bugün bize başvuran birçok emekli kardeşimiz Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nden sağlık hizmeti alabilmek için bizden yardım istiyor. Bizler de size bunu aktarıyoruz. Size göndereceğimiz bu gibi yönlendirmelerde destek verebilirseniz, çok mutlu oluruz.”
Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. İbrahim Ethem Özsoy devlet hastanelerinde hastalara en iyi hizmeti sunma gayretinde olduklarını belirterek, “ Şehir Hastanesi inşaatı hızla devam etmektedir. Tamamlandığında çok güzel sağlık hizmeti verilecektir. Hastanede otelcilik anlayışıyla hizmet verilecek. Bu yılın 9. ayından itibaren 4 kişilik odalar tarih olacak. Hastalarımızı burada misafir edecek ve onların tedavilerini de yerine getireceğiz. Şehir Hastanesiyle birlikte Adana rahatlayacak. Burada harika insanlar var. Doktorlarımız çok iyi, personelimiz çok iyi. Herkes canla başla çalışıyor. Hastanemize gelen herkes en iyi hizmeti alacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —