400 MOTOSİKLET YEDDİEMİN OTOPARKINDAN NASIL ÇIKARILDI?
Manşet Haber 3.12.2021 22:49:14 0

400 MOTOSİKLET YEDDİEMİN OTOPARKINDAN NASIL ÇIKARILDI?

400 MOTOSİKLET YEDDİEMİN OTOPARKINDAN NASIL ÇIKARILDI?






Adana’da 4 kamyonda 400 motosiklet ele geçirildi. Motosikletlerin Hatay Dörtyol’dan yeddi emn deposundan çıkarıldığı belirlendi.Jandarma kamyon ve motosikletlere el koyarak adli soruşturma başlattı





Adana Valiliği İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden bu koda yapıla açıklama şyle:





“Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Hatay ilinden Adana iline çalıntı motosiklet sevk edileceği bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan talimata istinaden Ceyhan İlçesi Mustafabeyli Mahallesi D-400 karayolu üzerinde yol kontrol ve arama faaliyeti icra edilmiştir.





Yapılan arama esnasında (4) kamyonda yaklaşık (400) adet motosikletin bulunduğu tespit edilmiş, yapılan araştırmada motosikletlerin Hatay ili Dörtyol İlçesinde bulunan yediemin otoparkından çıkartıldıkları, nasıl çıkartıldıklarına dair herhangi bir belge ibraz edilmemesi üzerine adli işlem başlatılmış olup, kamyon ve motosikletler muhafaza altına alınmıştır.





Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°