57 VALİ ANKARA’DA
Manşet Haber 15.08.2023 23:53:32 0

57 VALİ ANKARA’DA

57 VALİ ANKARA’DA






İçişleri BakanI Ali Yerlikaya, yeni atanan ve görev yerleri değişen 57 Vali  ile bir araya geldi. Valiler yarından itibaren atandıkları illerde göreve başlayacağı öğrenildi.





İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger (fotoğrafta), bilişim, yazılım, teknoloji gibi alanlara meraklı gençler ile bu alanlarda yatırım yapmak isteyenleri, İzmir Teknoloji, Bilim ve İnovasyon Festivali'ne (TECH İZMİR) davet etti. ( Ömer Evren Atalay - Anadolu Ajansı )




Bakan Yerlikaya, valiler toplantısı ile ilgili sosyal medya paylaşımında şöyle dedi:





“Bugün İçişleri Bakanlığımızda, yeni atanan ve görev yerleri değişen 57 Valimizle bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'a bizlere duyduğu güven ve takdirlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Tüm Valilerimize başarılar diliyorum. İçişleri Bakanlığı ailesi olarak; vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda temel referansımız “hukuk ve insan haklarıdır”.





Son Valiler Kararnamesi ile Adana Valisi Dr.  Süleyman Elban İzmir’e, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ise Adana Valiliğine atanmıştı. Adana’nın yeni valisi Yavuz Selim Köşker’ın yarın Adana’ya gelerek göreve başlaması bekleniyor.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°