65 YAŞINDAKİ HASTAYA MUTLULUK ÇUBUĞU
Manşet Haber 8.11.2016 07:52:21 0

65 YAŞINDAKİ HASTAYA MUTLULUK ÇUBUĞU

65 YAŞINDAKİ HASTAYA MUTLULUK ÇUBUĞU

Adana’nın Ceyhan İlçesi Devlet Hastanesi’nde üroloji uzmanı Dr. Süleyman Barış Kartal, 65 yaşındaki bir hastasına halk arasında “mutluluk çubuğu” olarak adlandırılan (protezimplantasyon) taktı.
Ceyhan Devlet Hastanesinde bir ilke daha imza atan Üroloji Uzmanı Dr. Süleyman Barış Kartal, halk arasında yanlış olarak bilinen konulara da açıklık getirdi.40 yaş ve üzeri erkeklerde oldukça yaygın görülen erektildisfonksiyon (iktidarsızlık) hastalığının psikolojik ve organik nedenli olmak üzere ikiye ayrıldığını dile getiren Kartal, ‘’Biz ürologlar, organik nedenli hastalığın teşhis ve tedavisini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, tüm tedavi ve önlemlere rağmen düzeltilemeyen hastalara sağlıklı bir cinsel yaşam için, ameliyatla mutluluk çubuğu takıyoruz’’ dedi.
TIP’TA AYIP YOKTUR
Kalp hastalıkları, şeker hastalığı, yüksek tansiyon, yüksek kolestrol gibi sebeplerden organik iktidarsızlık yaşayan vatandaşlarımız, ayıplanacağı korkusu ile doktora gitmediklerinden psikolojik sorun yaşadıklarını da vurgulayan Üroloji Uzmanı Dr. Süleyman Barış Kartal, ‘’Tıp’ta ayıp yoktur. Tüm hayatını etkileyen ve ruhsal sorun yaşayan bu hastalarımız, en yakın bir üroloğa başvurmalıdır’’ ifadesini kullandı.
Kartal, eş dost tavsiyesi ile bitkisel ve doğal ilaç diye piyasada satılanlar değil, bizzat hekim reçetesi ile satılan ilaçların alınması hususuna da dikkat çekti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°