DAL CHP’YE Mİ GEÇİYOR?

1.06.2024 00:34:00

Adana’nın tek bağımsız Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal’ın CHP’ye geçebileceği iddia ediliyor.

Adana’nın tek bağımsız Saimbeyli  Belediye Başkanı Mahmut Dal’ın CHP’ye geçebileceği iddia ediliyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli doğumlu olan Genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli ile birlikte Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal’ı ziyaret etti. ABB Başkanı Zeydan Karalar bu ziyareti sosyal medya hesabından, “Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ardından esnaf ve hemşehrilerimizle selamlaştık.” ifadeleri ile paylaştı.

Çukurova Barış Gazetesi, ABB Başkanı Zeydan Karalar ile Genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli ile birlikte Saimbeyli’nin Bağımsız Belediye Başkanı Mahmut Dal’ı ziyaret etmesini, CHP’ye çağırı olarak manşetine taşıdı.

HANGİ İLÇEYİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

CHP Adana’da 31 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Ceyhan, Karataş, Yumurtalık, Aladağ, Tufanbeyli ve İmamoğlu ilçe belediyelerini kazandı. Feke’yi Yeniden Refah Partili aday, Sarıçam, Kozan, Karaisalı, Pozantı  ilçe belediyelerini MHP adayları, Saimbeyli İlçe Belediye Başkanlığını ise Bağımsız aday kazandı. Ak Parti Adana’da kurulduğundan bu yana ilk kez hiçbir belediyeyi kazanamadı.



Anahtar Kelimeler: GEÇİYOR?
1

3.GEMLİK FİLM FESTİVALİ'NDE ONUR VE EMEK ÖDÜLLERİ BELİRLENDİ

2

AOSB'DE YEŞİL DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU

3

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI 29 ÖZEL FİLM İLE KUTLUYOR

4

KOLAY BULAŞIYOR, AĞIR SEYREDİYOR

5

CHP’DEN ADANA'DA KADIN HAKLARI SEMİNERİ