FURKAN AKGÜL: 1-2 HAFTA İÇERİSİNDE NORMALE DÖNERİZ

13.10.2024 22:04:00

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor Kulüp Başkanı Mustafa Furkan Akgül, bir iki hafta içerişimde normale döneceklerini söyledi.

Adanaspor Başkanı Furkan Akgül ve Yönetim Kurulu Adana basını ile kahvaltıda buluştu Kulüp Başkanı Furkan Akgül ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Adana basını ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Sosyal Projeler ve Halkla İlişkilerden Sorumlu YKÜ Ersin Yelimgil ev sahipliğinde Pote Lounge’de düzenlenen basın toplantısına, Adanaspor As Başkanı Prof. Dr. Cem Kaan Parsak, Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürhan Sakman, Altyapıdan Sorumlu YKÜ Kemal Bekaroğlu, Futbol Yapılanmasından Sorumlu YKÜ Osman Sümer, Tesis ve Tesisleşmeden Sorumlu YKÜ Savaş Tatıl katıldı. 

Kulü Başkanı Furkan Akgül, takımın durumu ve sezon hedefleri hakkında bilgi verdi. Akgül, “Lige çok iyi başlamadık. İstediğimiz gibi başlamadık ama eminim ki takım düzelecektir. Çünkü geçen sene son 10 maçta bir mağlubiyet alan bir takım vardı. Şimdi aynı takımı devam ettiriyoruz. Aynı oyuncularla başladık. Benzer performanslar ama eminim ki onlar da böyle 1-2 hafta içinde kendilerine gelir. Biz de normalimize döneriz diye düşünüyorum.” dedi.

Son 4-5 yıldaki başarısızlığa değine Akgül, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Son 4-5 senedir çok başarılı olduğumuz söylenemez ama tabii ki de yeni katılan ya da daha önceden de burada yöneticilik yapmış arkadaşlarımız var. Burada olmamızın bir sebebi var. Buna vakit harcıyor olmamızın, buna yemek harcıyor olmamızın bir sebebi var mutlaka. Hayatta çok daha farklı opsiyonları olan insanlarız hepimiz. 

Adanaspor'a destek olmak, elimizden gelenin en iyisini yapmayı düşünüyorsak, demek ki burada olmamızın hepimiz için bazı sebepleri vardır. En azından şundan şüphe olmasın. İyi niyetimiz var. Yapmak istiyoruz. Futbol şöyle bir şey.  Herkesin istediği ama birkaç kişinin içinden başarılı olabildiği bir şey. Biz de o birkaç kişiden bir tanesi olmayı umuyoruz.” Sözlerine yer verdi.

Göreve geldiği için duyduğu memnuniyete değinen Akgül, “Böyle bir göreve geldiğim için çok mutluyum. Öncellikle tabi ki yönetim olarak güzel bir yönetim olduğunu hissediyorum. İnşallah güzel şeylerin olacağı bir dönem olur hepimiz için. Şunun bilincinde olarak konuşuyorum. Birçok kişinin Adana’da belirli bir yaşa geldikten sonra hayalini kurduğu noktada şuan yöneticiler olarak hep beraber oturuyoruz. O yüzden bu sorumluluğun bilincinde kararlar vererek aksiyonlar alarak başarılı bir dönem geçirmek istiyoruz” 



1

AKDENİZ SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

2

"HALK SAĞLIĞINI KORUMAK İKTİDARIN SORUMLULUĞUDUR"

3

VETERİNER HEKİMLERİ DARP EDEREK HAYVANLARI KORUYAMAZSINIZ!

4

SEYHANLI MİNİKLERİN TİYATRO HEYECANI

5

CHP’Lİ SÜMER: ADANA’NIN GÖRÜNTÜSÜ DEĞİŞTİ