“KONTROLSÜZ TADİLATLARIN ÖNÜNE GEÇMEK ZORUNDAYIZ”
YEREL YÖNETİM 6.08.2024 17:56:00 0

“KONTROLSÜZ TADİLATLARIN ÖNÜNE GEÇMEK ZORUNDAYIZ”

İçmimarlar Odası Başkanı Mustafa Bayık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’la bir araya geldi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı Mustafa Bayık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ı ziyaret etti.
Mustafa Bayık Başkanlığı’nda oluşan TMMOB İçmimarlar Odası Adana Şubesi’nde İkinci Başkanlığa Tahir Şahin, Şube Sekreterliği’ne Elif Son, Şube Saymanlığı’na Mert Tireng seçildi.  Yönetim Kurulu Üyeleri; Burçak Durmuşoğlu, Ali Çelikcan ve Burak Akan’dan oluştu.
Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri de Onur Can Oruç, Emrah Arabacı, Fatma Ateş, Kendal Ökmen, Sümeyye Kurtbaş Oksal, Beyza Kıral, Damla Alpay oldu.
İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPILDI
Yeni Yönetim Kurulu ile birlikte geniş katılımla Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’la bir araya gelen Başkan Mustafa Bayık, oda olarak öncelikle kontrolsüz tadilatların önüne geçmek için çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Samimi karşılaması için Başkan Kozay’a teşekkür eden Başkan Bayık, Adana’da sağlıklı yapıların oluşması ve sürekliliğin sağlanması için içmimarlık mesleğinin önemine vurgu yaptı. Bayık, belediye ve oda işbirliği ile yapılabilecek projelerle ilgili Başkan Emrah Kozay’a bilgi verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°