“SAĞLIKTA YAŞANAN SORUNLARI GÖRÜNÜR KILMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
SAĞLIK 19.07.2024 22:21:00 0

“SAĞLIKTA YAŞANAN SORUNLARI GÖRÜNÜR KILMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Adana Tabip Odası’nın Uzm. Dr. Özden Polatöz başkanlığındaki yeni yönetim geçmiş dönem yönetiminde görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine plaket verdi.

Adana Tabip Odası’nın Uzm. Dr. Özden Polatöz başkanlığındaki yeni yönetim geçmiş dönem yönetiminde görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine plaket verdi.

Tabip Odası Başkanı Uzm. Özden Polatöz, pandemi ve deprem gibi bir çok doğal afette Adana Tabip Odasını hekimlere ve insanlığa yakışır bir şekilde temsil ettiğini ifade etti. Polatöz şöyle konuştu:

“Pandemi mutasyona uğrayarak hastanelerimizi doldurmaya devam ediyor. Hekim ve sağlık çalışanlarına şiddet maalesef devam ediyor. Aile hekimlerimiz adaletsiz vergi altında eziliyor. Bir çok hekim ülkesini terk edip gidiyor. Bu olumsuz gidişatların acilen durdurulması şarttır. Bizden önceki yönetimlerin yaptığı gibi bizler de sağlıkta yaşanan sorunları görünür kılmaya devam ederek çözüm yollarını yetkililere iletmeyi sürdüreceğiz. Bu anlamda Adana Tabip Odamızın Hizmet Binasını hekimlerimize, Adanamıza kazandıkları için bizden önceki yönetimdeki meslektaşlarımıza yönetim kurulum adına minnettarlığımızı sunuyorum"

 

ÖKTEN, “BU PLAKET BENİM İÇİN GURUR”

TTB 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, 4 yıl görev yaptığı  TTB Merkez Konsey İkinci başkanlığı için verilen plaketin kendisi için onur olduğunu ifade ederek, “Dört yıl boyunca pandemi, deprem gibi felaketlerle uğraşmakla birlikte hekimlerin her türlü hakkı ve toplumun sağlık hakkı için TTB MK olarak elimizden geldiği kadar mücadele ettik. Şimdi görevimizi, Adana’da yeni yönetim kuruluna ve yeni seçilen merkez konseye bıraktık. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir. Adana veya Türkiye’nin her yerinde hekimlerin ve sağlık emekçilerinin hakları, toplumun sağlık hakkı. Demokrasi, hak, hukuk, adalet için mücadelemiz devam edecektir.  Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu ve TTB Merkez Konseyine başarılar dilerim.” dedi.

UZM. DR. SELAHATTİN MENTEŞ, “TÜM YÖNETİME ÜSTÜN ÇABALARI İÇİN TEŞEKKÜR”

İki Dönem Adana Tabip Odası Başkanlığı yapan Uzm. Dr. Selahattin Menteş, ise “Bir geleneğin izinde hekim arkadaşların büyük desteğiyle seçilmiştik. Görev süremizde yönetim kurulu arkadaşlarımızla her zaman hekim haklarını ve halkın sağlık hakkını savunduk. Pandeminin ve büyük depremin yaşandığı görev süremizde canla başla çalıştık. Önceki arkadaşlarımızın bıraktığı yerden Türkiye’nin en güzel oda binasını yaptırdık. Tıp Fakültesine başlayan gençlerimize daha Adana’ya ayak basar basmaz sahip çıktık. Odamızda gençlerimizin 7/24 çalışacakları çalışma salonları açtık. Artık odamızın bir Sanat Merkezi var. Görevimizi gözümüz arkada kalmadan yeni yönetimimize devrettik. Tüm yönetim kurulumuza insan üstü çabaları için teşekkür ediyorum. Artık yeni yönetimin vereceği görevleri yerine getirecek ve odamızın bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Plaketler oda başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz, Genel Sekreter Dr. Hakan Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Gökhan Alıcı, Uzm. Dr. Sedat Yeniocak, Uzm. Dr. Ferat Erol, Dr. Hakan Güneş ve Dr. A. Erhan Özeren, tarafından  önceki dönem görev yapan TTB 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten’e, Uzm. Dr. Selahattin Menteş’e, Dr. Ahmet Suntur’a, Doç. Dr. Feyzi Kurt’a, Uzm. Dr. Sedat Yeniocak’a, Dr. Figen Doğan Güneş’e, Dr. Halit Çabuk ve Dr. Hakan Şen’e verildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

33.1° / 24.6°