ABB BAŞKANI KARALAR: ADANA HAVAALANININ YOLCU TAŞIMASINA DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

10.08.2024 15:00:00

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ” Şakirpaşa Havaalanı'nın yolcu taşımaya devam etmesi Adana halkının en büyük isteğidir.” çağrısında bulundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Uluslar arası Havalimanı açılışına katılmadı. Karalar,” Şakirpaşa Havaalanı'nın yolcu taşımaya devam etmesi Adana halkının en büyük isteğidir.” çağrısında bulundu.

Adana Havaalanının tarifeli uçuşlara kapatılmasına tepkiler devam ediyor. CHP’li Adana Milletvekilleri ve belediye başkanları ile yurttaşlar, Adana Şakirpaşa Havaalanının yeniden uçuşlara açılmasını istiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün resmen uçuşlara açılacak olan Çukurova Uluslar arası Havalimanı açılışına Adana Milletvekilleri ile belediye başkanlarının katılmayacağı bildirildi. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni havaalanının hayırlı olması dileğinde bulunduğu sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

“Çukurova Havaalanı'mız ülkemize ve komşu ilimize hayırlı olsun. Şakirpaşa Havaalanı'nın yolcu taşımaya devam etmesi Adana halkının en büyük isteğidir.”



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!