ABB’DEN BALIKÇILARA 600 ADET İP AĞ VE 100 ADET FANYA TAKIMI
Manşet Haber 13.12.2023 22:10:20 0

ABB’DEN BALIKÇILARA 600 ADET İP AĞ VE 100 ADET FANYA TAKIMI

ABB’DEN BALIKÇILARA 600 ADET İP AĞ VE 100 ADET FANYA TAKIMI

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel kıyı balıkçılığına destek amacıyla Karataş ilçesinde kıyı balıkçılığı yapan vatandaşlara 600 adet ip ağ ve 100 adet fanya takımı dağıtıldı.

Limanda gerçekleştirilen dağıtım töreninde konuşan ABB Başkanı Zeydan Karalar, “Karataş’ta ihmal edilmiş, yapılmamış ne eksik varsa kısa sürede yaptık. Pandemi ve deprem nedeniyle bize hizmet için 2 yıl kaldı ve bu kadar kısa sürede bu kadar çok problemi çözmek adeta mucizeydi. Daha büyük işler bizi bekliyor. Arıtma, su ve yol Karataş’a yaptığımız en önemli hizmetlerdir. Tüm bunlar Karataş’ın hak ettiği ama bugüne kadar yapılmamış, yapmaktan büyük gurur ve sevinç duyduğumuz işler” dedi.

BALIKÇILARIMIZIN YANINDAYIZ

Balıkçı teknelerinin limandan çıkarılması ve yeniden denize indirilmesiyle ilgili verdikleri desteği sürdüreceklerini belirten Zeydan Karalar şunları söyledi: “Balıkçılarımız zor koşullarda evlerine ekmek götürmek için çalışıyorlar, denize açılıp nasiplerini arıyorlar. Boş mu dolu mu dönecekleri belli olmuyor. Biz de bunu bildiğimiz için onların yanında durmaya devam ediyoruz. Bugün dağıttığımız malzemelerle de destek veriyoruz.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°