Tarih: 06.03.2022 22:06

ADANA BAROSU MÜZİK TOPLULUĞU SAHNEDE

Facebook Twitter Linked-in






Adana Barosu Müzik Topluluğu, Kahramanmaraş Barosu Gençlik Meclisi’nin organize ettiği ‘Eğlence Gecesi’nde konser verdi.





Kahramanmaraş Barosu Konferans Salonu’nda  sunuculuğunu; Av. Neriman Demirci’nin yaptığı konserde, Solistler: Av. İkbal Özlem Arıoğlu, Av.Gizem Gür Çalışkan, Av. Buğra Tanır, Av. Ezgi Gökoğlu, Av. Gülen Diler, Av. İrem Saluk, Av. Mehmet Can Kurt, Av. Elif Mantı Açıkgöz, Av. Eray Bolat, Av. İsmail Mutlu, Av. Rojda Yıldırım, Av. Yusuf Semih Altıntaş, Av. Ayşenur Keçe, Av. Gökhan Umurhan, Av. Ulaş Avşar, Stj. Av. Boran Anlar ve Stj. Av. Alperen İyi her türden sevilen eserleri başarıyla seslendirdiler.





Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. M. Burak Gül, konser sonunda sahneye çıkarak meslektaşlarını kutladı. Avukatların her alanda başarılı olacağını sahne alan meslektaşlarının gösterdiğini belirten Av. Gül, Adana Barosu Müzik Topluluğu Başkanı Av. Buğra Tanır’a, Kahramanmaraş Barosu adına teşekkür plaketi takdim etti.  Av. Gül, Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz ve yönetim kurulu ile her zaman sıcak ve yakın ilişkiler içerisinde olduklarını ifade ederek, katkıları ve destekleri için teşekkürlerini iletti. Av. Buğra Tanır, Kahramanmaraş Barosu’na ev sahipliği için teşekkür ederek, komşu baroların birbirleriyle iyi ilişkiler içerisinde olmasının önemine işaret etti.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —