ADANA BAROSU :YIKILMAYACAĞIZ
Manşet Haber 9.11.2016 20:12:37 0

ADANA BAROSU :YIKILMAYACAĞIZ

ADANA BAROSU :YIKILMAYACAĞIZ

Ekim ayında yapılan Genel Kurul sonrasında Baro Başkanlığına seçilen Av. Veli Küçük, başkanlık divanı, yönetim Kurulu üyeleri ve TBB delegeleri ile Anıtkabir, Atatürk Müzesi ve İsmet İnönü’nün mezarını ziyaret etti. Heyet, daha sonra Prof. Dr. Aziz Sancar'ın, 2015 Yılında kazanmış olduğu Nobel Kimya Ödülünün yer aldığı (madalya ve sertifikası), Anıtkabir müzesindeki bölümünü de gördü.
Ata’nın huzurunda çelenk sunumu ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından.
Baro Başkanı Av. Küçük, Anıtkabir’deki özel defterini imzaladı.
İşte o yazıadana_baro_ankara_ (4)
'YILMAYACAĞIZ..'
“Ülkemizin kurucusu ve büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK , Adana Barosu'nun 29. olağan Genel Kurul sonrası seçilmiş ve yetki almış başkan, yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye Barolar Birliği delegeleri ile huzurunuzda bulunmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Bir mucize gerçekleştirerek tebeadan yarattığınız halk egemenliğine dayalı laik, sosyal, hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin 94 yıllık kazanımlarına, sizin ilericilik ve devrimcilik ruhunuzla sahip çıkacağız.
Memleketimizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması, halk iradesine dayalı gerçek demokrasiye, evrensel ilkeleri benimseyen hukuk devletine, hak ve özgürlüklere, tam bağımsızlığa kavuşması için ilkeleriniz doğrultusunda tavırlı ve cesur duruşunuzla mücadeleye devam edeceğiz, asla yılmayacağız.
Şahsınız nezdinde bütün İstiklal kahramanlarımızı rahmetle ve saygıyla anıyoruz. “
TBB ZİYARETİ
Baro Başkanı Av. Veli Küçük , Yönetim Kurulu üyeleri ve TBB delegeleri daha sonra Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nu ziyaret etti. Baro Başkanı Av. Küçük, ziyaret anısına Feyzioğlu'na Atatürk resmi olan kristal cam şilt takdim etti.
Ziyarette, avukatlık mesleğine ilişkin konular ve güncel hukuki sorunlara ilişkin görüş alışverişi yapıldı. Çıkartılan son KHK'ların savunma mesleğine olumsuz etkisi ve bu konuda yapılması gerekenler ile çözüm önerileri değerlendirildi.
ANKARA BAROSU ZİYARETİ
Baro Başkanı Av. Veli Küçük , Yönetim Kurulu üyeleri ve TBB delegeleri son olarak Ankara Baro Başkanı Av. Hakan Canduran’a ziyarette bulundular.
Baro Başkanı Av. Küçük, ziyaret anısına Av. Canduran'a üzerinde Adana'nın sembolü olan Taşköprü ve Büyüksaat resimli tabak takdim etti.
Ziyarette, ülke gündemi ve avukatlık mesleğinin sorunları, çözüm önerileri konuşuldu.adana_baro_ankara_ (3)
Ziyaretlerde; Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Furkan Kılıç, Av. Hasan Alkan, Av. Nevzat Elçi, Av. Duygu Özgüveni, Av. Gülşen Çalıkuşu Baykal
TBB Delegeleri Av. Ziya Yalaz, Av. Aziz Erbek, Av. Mutlu Tuncel, Av. Mustafa Çinkılıç ve Av. Badegül Bozkurt Uludağ hazır bulundular.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°