ADANA CHP ADALET MİTİNGİNE 100 OTOBÜSLE KATILIYOR
Manşet Haber 29.06.2017 01:33:31 0

ADANA CHP ADALET MİTİNGİNE 100 OTOBÜSLE KATILIYOR

ADANA CHP ADALET MİTİNGİNE 100 OTOBÜSLE KATILIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan başlayan ve 9 Temmuz’da Maltepe Cezaevi’nde sonlanması planlanan yürüyüşe Adana’dan Adalet Çadırları ile devam ediyor. CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Atatürk Parkı’nda bu akşam düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada Adalet Yürüyüşünün n9 Temmuz tarihinde Maltepe’deki miting ile taçlandırılacağını, mitinge gitmek isteyen Adanalıların otobüslerle taşınacağını açıkladı.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü sürerken, bir çok ilde değişik yöntemlerle verdikleri destek sonlandırıldı. CHP ülke genelinde 9 Temmuz’da İstanbul Maltepe’deki mitinge odaklandı. CHP Adana Örgütünün Atatürk Parkı’nda kurulan Adalet Çadırının mitinge kadar sürebileceği ifade edildi.
CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, “Adalet arayışımızı sürdürüyoruz. Yaşamın her alanında herkese eşit bir şekilde adalet isteyen partililerimizle, yurttaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Atatürk Parkı'nda Adalet Çadırı'nda adalet talebimizi bir kez daha haykırdık. Umut Sensin sahnesinin genç sanatçılarının doğaçlama tiyatro gösterisi ve şiir dinletisi de etkinliğimize renk kattı. Her zaman, her yerde, herkes için adalet istemeye devam edeceğiz.” dedi.adalet_engelli_chp
Ayhan Barut, 9 Temmuz tarihindeki Adalet mitinginin tarihe not düşeceğine dikkat çekti, tüm Adanalıları Adalet mitingine davet etti. Barut, “Partililerimiz ilçe örgütlerimize isimlerini yazdırabilecek. Partisiz olan Adanalıların kaydını il örgütümüz yapacak. Gitmek isteyen tüm Adanalıları Adalet Mitingimize götüreceğiz. Bu konuda hazırlıklarımız devam ediyor.Gitmek isteyen, Adalet haykırışımıza destek olmak isteyen tüm hemşehrilerimizi götüreceğiz. İsmini yazdıran ve gitmek isteyen kim varsa Adalet Mitingine götüreceğiz.” şeklinde konuştu.
Adana’dan İstanbul Maltepe’deki Adalet Mitingine 50’şer kişilik 100 otobüs ile götürlmesi yönünde hazırlık yapıldığı öğrenildi. CHP İl yönetiminin otobüs sayısının talebe göre artırılabileceği de ifade edildi.
İsmail BAŞKAN
ADANAULUS.COMCHP_ADALET_CADİRİ-ADANA (1)

CHP_ADALET_CADİRİ-ADANA (2)

CHP_ADALET_CADİRİ-ADANA (3)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°