Adana CHP İl Başkanından teröre lanet
Manşet Haber 14.01.2016 13:22:51 0

Adana CHP İl Başkanından teröre lanet

Adana CHP İl Başkanından teröre lanet

adana_ayhanbarutCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, İstanbul Sultanahmet’te turistleri, Diyarbakır Çınar’da da emniyet müdürlüğünü hedef alan terör saldırılarını lanetleyip kınadı.

Terörün dininin, dilinin, ırkının ve haklı hiçbir gerekçesinin olmadığını vurgulayan Barut, “İnsanlarının canını almayı hedefleyen terör eylemi kimden, nereden gelirse gelsin kabul edilemez. Terör acıdan, kandan, gözyaşından başka bir şey değildir. CHP Adana İl Örgütü adına terörü lanetleyip kınıyorum” diye konuştu.

“ORTADOĞU ÜLKESİNE DÖNÜŞTÜK”

Türkiye’nin adeta sıradan hale gelen terör saldırıları nedeniyle adeta bir Ortadoğu ülkesi haline dönüştüğüne dikkati çeken Barut, toplumu başta etnik kökenine, inancına, dili olmak üzere farklılıkları nedeniyle ayrıştıran, ötekileştiren politikaların terör örgütlerinin ve Türkiye üzerinde karanlık hesaplar yapan emperyalist güçlerin çıkarına hizmet ettiğini söyledi.

“TÜRKİYE BUNLARI HAK ETMİYOR”

Yoksullukla, yoklukla boğuşan toplumun bugün en büyük sorununun içinde bulunduğu ekonomik açmaz değil toplumsal barış olduğunu aktaran Barut, “Ülkemizin acilen barış ortamına ihtiyacı var. İktidarın ayrıştıran politikalara son verip toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, toplumun sorunlarını çözen bir anlayışa dönmesi gerek.  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bin bir güçlükle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti bugün yaşananları hak etmiyor” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°