ADANA CHP
Manşet Haber 10.01.2024 21:36:47 0

ADANA CHP'DE 2. ZEYDAN KARALAR DÖNEMİ

ADANA CHP'DE 2. ZEYDAN KARALAR DÖNEMİ

 

 

31 Mart seçimlerine 80 gün kala Adana’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan ilk parti CHP oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanı olan  Zeydan Karalar’ı yeniden resmen aday gösterdiğini açıklamaya hazırlanıyor.

CHP MKYK bugün Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanarak belediye başkan adaylarının durumunu görüştü. MKYK Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Zeydan Karalar’ın yeniden aday gösterilmesini kararlaştırdığı öğrenildi. Zeydan Karalar’ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığı Parti Meclisi toplantısından sonra resmileşecek. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın adaylığının geç saatlerde resmen açıklanması bekleniyor.

Ankara’da olduğu öğrenilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yeniden adaylığı ile ilgili kutlamaları kabul ettiği öğrenildi. Bu arada, yeniden Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklanacak olan Zeydan Karalar’ın yarın saat 17.002DE Büyükşehir Belediyesi Taşbina önünde adaylığının açıklanması ile ilgili basın toplantısı yapılması için hazırlıklara başlandığı belirtiliyor. Sosyal medya hesaplarından da CHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayının yeniden Zeydan Karalar olduğuna ilişkin çok sayıda paylaşım yapılması da dikkat çekiyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°