Adana CHP’de Aday Enflasyonu
Manşet Haber 16.12.2015 12:08:42 0

Adana CHP’de Aday Enflasyonu

Adana CHP’de Aday Enflasyonu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27 Aralık’ta yapılacak Adana İl Kongresinde aday enflasyonu yaşanıyor.

CHP Adana İl Başkanlığı seçimi için gözler adaylara çevrildi. 27 Aralık’ta yapılacak seçimlerde kimler aday?  Mevcut il Başkanı Gökhan Yağ, önceki il Başkanları Burhanettin Bulut, Orhan Sümer, Seyhan eski Reşit Karakuş, eski il yöneticilerinden Mehmet Yıldız, il yöneticilerinden Av. Erkin Ali Doygun, Edip Gedik, Halit Atik, SHP eski İl Başkanı Selman Serttepe,  ve CHP Çukurova eski ilçe Başkanı, Milletvekili ve Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Barut’un il başkanlığı için adı geçiyor.

KİM ADAY OLUR?

CHP Adana İl Kongresi Seyhan ve Çukurova Belediyeleri arasında sıkışmış durumda. 27 Aralık’ta yapılacak seçimde en güçlü aday Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin’in destekleyeceği adayların olacağı konuşuluyor. Şimdi gözler CHP’li 2 belediye başkanının işaret edeceği adayda.

CHP Adana İl kongresinde 600 seçilmiş delege ile doğal delege 4 milletvekili ile 9 disiplin kurulu üyesinin oyları il başkanını belirleyecek. Seçimlere 11 gün var, henüz resmen adaylığını açıklayan isim ortaya çıkmadı.

AYHAN BARUT VE HALİT ATİK

CHP Adana İl kongresinde en güçlü adayların Ziraat Mühendisi eski ilçe Başkanı Ayhan Barut ile Doktor Halit Atik’in adı CHP kulislerinde ön plana çıkıyor. Son kararı 27 Aralık’ta 613 CHP delegesi belirleyecek. CHP İl yönetiminde kimler yer alacak? CHP’nin 28 kurultay delegesi kimlerden oluşacak.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°