ADANA DERBİSİNDE SKORDA EŞİTLİK VAR: 1-1
Manşet Haber 25.11.2018 19:10:59 0

ADANA DERBİSİNDE SKORDA EŞİTLİK VAR: 1-1

ADANA DERBİSİNDE SKORDA EŞİTLİK VAR: 1-1

Adana derbisinde dostluk kazandı. Puanların bölüşüldüğü maç 1-1 sonuçlandı.olay çıktı! Önce Yılmaz Vural sonra...
Spor Toto 1. Lig'de 13. haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Adana Demirspor ile Adanaspor, Jakub Kosecki ve Ahmet Dereli'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.
Bu sonuçla Adana Demirspor'un puanı 20, Adanaspor'un puanı ise 15'e yükseldi.
5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmada Yılmaz Vural, maçın ilk yarısında takımının tek golünü kaydeden Kosecki'yi ikinci yarıda oyundan aldı.
Yerini Kage'ye bırakan Kosecki'yi omzuna alan Yılmaz Vural, oyuncusunu kulübeye kadar taşıdı. Mavi lacivertli taraflarlar Vural'ın bu hareketini alkışlarla karşıladı.
Karşılıklı gollerle 1-1 sona eren Adana derbisinde Hakem Özür Yankaya'ın maçın bitiş düdüğü çalmasının ardından ortalık karıştı. Adanaspor oyuncusu Veli Kızılkaya'nın hareketleri sonrasında tribünden sahaya adeta yabancı madde yağdı. Daha sonra Adana Demirsporlu futbolcular ve Adanasporlu futbolcular arasında kavga çıktı.
Kavga eden futbolcuları sakinleştirmekte güçlük yaşanırken, Çevik Kuvvet'in sahaya girmesiyle kavga son buldu. Adanasporlu futbolcular Çevik Kuvvet'in yardımıyla soyunma odasına gitti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°