Adana Emniyet Binası Kaderine Terk Edildi!
Manşet Haber 3.06.2014 09:21:32 0

Adana Emniyet Binası Kaderine Terk Edildi!

Adana Emniyet Binası Kaderine Terk Edildi!

ekspres_emniyetUçakların alçalma ve tırmanma hattında olduğu gerekçesiyle durdurulan Adana İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının tamamlanması için yetkililerin ve siyasilerin parmaklarını bile oynatmaması Adanalıları çileden çıkartıyor... 

Ekspres Gazetesi’nin bu konudaki haberi şöyle:

Adana İl Emniyet Müdürlüğünün yapımı durdurulan Türkiye genelinde örnek gösterilmesi beklenen  yeni hizmet Binası hava maniası için bir tehlike midir? Aylar öncesinden yapımı durdurulan emniyet binası madem  ki tehlike neden yıkmıyorsunuz? Tehlike değil ise neden bu hizmet binası Adana'ya kazandırılmıyor? Bu soruları çoğaltmak elbet ki mümkün. Diğer yandan “Adana sevdası edebiyatı” yapan siyasilerinde konuyla ilgili duyarsızlık göstermeleri de Adana kamuoyunda tepkilere yol açıyor.

Binanın yapılması için projeler çiziliyor. İhalesi yapılıyor. İzinler yetkili kurumlarca veriliyor. Ruhsat düzenleniyor. Buraya kadar hiç sorun yok. Daha sonra birileri çıkıyor ve binanın tehlike arzettiğini ileri sürüyor. Diyelim ki öyle. Binanın yapımı durdurulalı uzun zaman oldu. Bu zaman içerisinde herhangi bir tehlike yaşanmadı. Bina aynı bina olarak kalacak. O zaman bu işin yapılması için yola çıkanların akılları neredeydi? Sonuç olarak her zaman olduğu gibi yine Adana'yı cezalandırmak istenmesi gün ışığı gibi ortada.

TEK ÇARE ÖMER ÇELİK

Uçakların alçalma ve tırmanma hattında olduğu gerekçe gösterilip durdurulan hizmet binasının tamamlanması için pistin uzatılma kararı alınmıştı. Kararı hayata geçirmek yerine Adana'yı cezalandırmayı tercih edenlere soruyoruz. Sorun ve çözüm ortada iken neden bi şeyler yapılmıyor? Adana'ya böylesi muhteşem bir binanın kazandırılmasına neden izin verilmiyor? Konuyla ilgili de Turizm ve Kültür Bakanı Ömer Çelik olayın takipçisi olacağının müjdesini vermişti. Bir kez daha sayın Bakana konuyu hatırlatıyor Adana'nın cezalandırılmasına son vermesini Adana kamuoyu adına talip ediyoruz.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°