Adana Final
Manşet Haber 26.01.2015 22:01:38 0

Adana Final'de İlk Karne Heyecanı

Adana Final'de İlk Karne Heyecanı

final_ilk_karne2014-2015 eğitim-öğretim yılı ilk yarı yılının tamamlanması ile birlikte Adana Final Okulları’nda da karne heyecanı yaşandı.

Minik öğrenciler, karnelerini sınıf öğretmenlerinin elinden aldı. Öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Öğrenciler, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü yeniden ders başı yapana kadar tatilin keyfini yaşayacak.

Adana Final Okulları İlkokul-Ortaokul Müdürü Şirvan Kopar da birinci sınıf öğrencilerini bu özel günlerinde ziyaret ederek, çok başarılı bir yarı yıl geçirdiklerini vurguladı ve öğrencilerin başarılarının devamını diledi. İlk karnelerini sevinçle alan öğrenciler, mutluluklarını sınıf öğretmenleri, arkadaşları ve aileleriyle paylaştı.

Minik Finallilerin ilk karne heyecanına ortak olan Kopar, “Biz Adana Final Okulları’nda çocuklarımızın yeteneklerini ve kişisel gelişimlerini ön planda tutan bir eğitim anlayışıyla hareket ediyoruz. Bugün ilk karnelerini alan öğrencilerimizi kutluyor, eğitim yolculuklarında bundan sonra da emin adımlarla ilerleyeceklerine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°