ADANA 'HAYIR' İÇİN BULUŞTU

6.02.2017 18:14:49

ADANA 'HAYIR' İÇİN BULUŞTU

Birleşik Haziran Hareketi, Adana'da 'Yeni Bir Başlangıç İçin Hayır, Neden Hayır? Nasıl Mücadele?' başlıklı forum düzenledi.
Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde Yoğun katılımla gerçekleşen foruma milletvekilleri, birçok demokratik kitle örgütü temsilcisi de hazır bulundu. 3 saat süren forum Adana Haziran Hareketi Meclisi'nden Sercan Şahin'in 'Defalarca denediniz olmadı, yapamadınız, yenildiniz diyenlere rağmen yine, yeniden, yeni bir başlangıç için, memleket için, çocuklarımızın geleceği için HAYIR diyeceğiz” şeklinde konuştu.
Şahin, 'Adana'da Gezi Direnişinde 15 günde ürettiğimiz değerler varken 15 yılda karanlığa sürükleyenler, bu memleketi teslim alamayacaklar' dedi.
Milliyetçi, muhafazakâr söylemlerin de tüm kutuplaşma çabalarını boşa çıkarılacağını, yıllardır din adına yürütülen politikaların ülkeyi tarumar ettiğine değinen Şahin, içeride ve dışarıda sürdürülen savaş politikalarının karanlığa sürüklenen ülkeyi içinden çıkılmaz hale getirenlere karşı HAYIR’ın örgütleneceğini kaydetti.
Forumda, katılımcılar 'Hayır çalışmalarının içeriğinden, sandık güvenliğine' kadar birçok konuda söz alarak görüşlerini dile getiri.
sercansahin_haziran



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!