ADANA İYİ PARTİ’DE KOCACIK DÖNEMİ
Manşet Haber 19.12.2023 02:13:05 0

ADANA İYİ PARTİ’DE KOCACIK DÖNEMİ

ADANA İYİ PARTİ’DE KOCACIK DÖNEMİ

Birol Büyüköztürk’ün belediye başkan aday adaylığı için istifasıyla boşalan İyi Parti Adana İl Başkanlığına atanan Azime Kocacık görevine başladı.

İyi Parti’de Birol Büyüköztürk’ten görevi devralan Azime Kocacık’ın ilk ziyaretçileri 27. dönem milletvekili ve kurucu il başkanı Metanet Çulha oldu. Öztürk, il başkanlığı ile ilgili sosyal medya  X hesabından paylaşımında şöyle dedi:

“ İyi Parti Adana İl Başkanlığı görevimi Sn.@BirolBykztrk' ten devraldım. Sevgi, saygı ve sadakat ile bağlı olduğum canım Adanama Vatan ve Millet aşkı ile yola çıktığım, mensubu olmaktan her daim şeref duyduğum İyi Parti'nin il başkanı olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Adanam için, partim için hep hedeflerim, hayallerim vardı ve tüm bunları gerçekleştirmek bugün ilk adımı attım. Bundan sonra bana düşen gecemi gündüzüme katarak çalışmak çalışmak ve daha çok çalışmak. Çünkü bulunduğum görevin mana ve ehemmiyetinin bunu gerektirdiğinin farkındayım. Çıktığım bu yolda Allah benim ve tüm partililerimizin yolunu açık etsin, Allah utandırmasın. Bugün beni yalnız bırakmayan tüm partililerimize, Adana İl Başkanlığı görevi süresince partimiz adına verdiği hizmetlerden dolayı Sn. Birol Büyüköztürk'e teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°