ADANA MHP’DE NELER OLUYOR?

1.02.2024 23:03:17

ADANA MHP’DE NELER OLUYOR?

Adana MHP’de Pozantı, Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık Belediye Başkanlarının 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyerek yeni adayların açıklanmasıyla başlayan tartışmalar devam ediyor.

2 dönem MHP’den Pozantı Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çay, yeniden aday gösterilmeyince bu kez Yeniden Refah Partisinin adayı oldu. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da yeniden aday gösterilmeyince bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Bu gelişmelerden sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda

Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık İlçe başkanlıklarının kapatıldığını, Adana Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de görevinden alındığını duyurdu. Yalçının paylaşımı şöyle:

“Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.”



1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI