ADANA ROTARY KULÜBÜNDEN “YAZ KAMPI”
Manşet Haber 25.08.2022 10:19:19 0

ADANA ROTARY KULÜBÜNDEN “YAZ KAMPI”

ADANA ROTARY KULÜBÜNDEN “YAZ KAMPI”

Adana Rotary Kulübü, Seyhan Belediyesi, Karataş Belediyesi ve Biz de Varız Derneği işbirliği ile “Özel Gereksinimli Çocuklar, Gençler ve Anneler için Yaz kampı “ düzenledi.
Adana Rotary Kulübü Başkanı Prof. Dr. Bülent Boyar, Karataş’ta 5-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampın ilk gününde özel gereksinimli çocuk ve gençler ile annelerinin bir arada geçireceğini söyledi. Boyar, 6 Eylül’de Anneler için Klinik Psikolog Uluslararası Tomatis Uzmanı ve Rezonans Terapisti Yasemin Kutlu Varan tarafından “Engelsiz İletişim Nasıl Kurulur? Konulu seminer verileceğini, çocuklar için ise resim boyanma ve boncuk dizme etkinliğinin, 7 Eylül’de Anneler için Prof. Dr. Banu Yazgan İnanç tarafından özel gereksinimli çocukların gelişim süreci içerisinde ebeveyn ilişkileri konusunda seminer verileceğini, çocuklar için el becerileri yönünde aktiviteler gerçekleştirileceğini kaydetti.
Boyar, amaçlarının “Özel Gereksinimli Çocuklar, Gençler ve Anneler için Yaz kampı”nda çocuklar ve ailelerini biraraya getirerek plaj oyunları, eğlence, dans ve müzik gibi çeşitli sosyal etkinliklerde yer almalarını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°