Adana Tablosunda AKP’li Vekiller yok!

28.01.2016 23:29:43

Adana Tablosunda AKP’li Vekiller yok!

İsmail BAŞKAN Yazdı

Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli Belediye Başkanı Şahin Gökçe, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'yı Ankara'da ziyaret etti.

ADANA'NIN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

adana_lobisi_chp_mhp_vekiller_vali_sozlu (2)Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın öncülüğünde 'Adana’nın Gelecek Vizyonu' başlığıyla Ankara’da gerçekleşen ziyarette, Adana'nın geleceği masaya yatırıldı.

İlbank Tesisleri'nde birlik beraberlik görüntüsünün sergilendiği buluşmada ekonomik ve sosyal yönden daha yaşanılabilir bir kent olması konusunda atılacak adımlar ve Adana'nın kalkınmasındaki öncelikler değerlendirilerek, görüş alışverişinde bulunuldu.

AKP’Lİ VEKİLLER YOK

adana_lobisi_chp_mhp_vekiller_vali_sozluadana_lobisi_chp_mhp_vekiller_vali_sozlu (1)Ankarada'ki geniş katılımlı toplantıya CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya katldı.

AKP’nin 6 Milletvekilinden Çevre ve Şehircilik akanı Fatma Güldemet Saru dşındaki 5 Milletvekilinden Ömer Çelik, Necdet Ünüvar, Şükrü Erdinç, Talip Küçükcan ve Tamer Dağlı, MHP’den ise Seyfettin Yılmaz ile Muharrem Varlı, HDP’den Meral Danş Beştaş’ın katılmaması dikkat çekti.Toplantıda, AKP’li Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Aladağ Belediye Başkanı  ve Tufanbeyli Belediye Başkanları da toplantıda yer almadı.

Adana Lobisi oluşturulması için yapılan toplantıya Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Hacı Sabancı OSB Başkanı Bekir Sütçü, Ak Parti Adana il Başkanı Fikret Yeni, MHP İl Başkanı Yusuf Baş da katldı. CHP İl Başkanı Ayhan Barut bu toplantıda yer almadı.



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!