“Adana tarımın başkenti olacak”

17.10.2015 16:10:24

“Adana tarımın başkenti olacak”

cahit_oztok_aladag (1)Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok, bir zamanların sanayide ve tarımda öncü şehri Adana’nın MHP iktidarıyla parlak günlerine döneceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanlığınca tertiplenen Aladağ İlçesi’ndeki mitinge katılan Öztok, burada halka seslendi. 13 yıllık AKP iktidarında tarımın bitme noktasına geldiğini belirten MHP Adana Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok, “1 Kasım da yapılacak seçimde, önce yüce Allah’ın izni sonra sizlerin desteğiyle iktidara geldiğimizde üretici birliklerini güçlendireceğiz. Çiftçilerimizin ürün ve bölge bazında örgütlenerek, üretimden pazarlamaya kadar olan her safhada güçlü bir konum elde etmelerine imkan sağlamak amacıyla “Üretici Birlikleri”ni etkin hale getireceğiz. Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri, üretici birliklerinin temelini oluşturacak ve üretici birlikleri özellikle pazarlama konusunda aktif olarak faaliyet gösterecek şekilde yeniden düzenleyeceğiz” dedi.

cahit_oztok_aladag (2)MHP İktidarında ‘Tarım Kentleri’nin kurulacağı müjdesini de veren Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, sözlerini şöyle tamamladı:

Tarımsal ürünlerin çeşitlendirilmesi, verim ve kalitenin artırılması, yerinde işlenerek katma değer elde edilmesi ve istihdam sağlanması, marka olarak pazarlanmasına dayalı temel tarımsal yapılanma oluşturularak; yatırım ve teknolojiyi kırsal alanlara yöneltmek üzere, katılımcı kalkınmayı destekleyecek tarım-sanayi entegrasyonunun sağlandığı kırsal cazibe birimleri olan “Tarım Kentleri” kurulacaktır. Kısacası MHP iktidarında verdiğimiz her sözün arkasında olacağız ve bir zamanlar tarımda lider olan Adana, bizim iktidarımızda tarımın başkenti olacak”

 

 

 

 

 

 



1

SİYASİ YASAKLI BAŞKANDAN İLK AÇIKLAMA

2

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AYDAR’A CHP’DEN TAM DESTEK

3

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI AYDAR’A SİYASİ YASAK

4

ANKARA’DAN İNCİRLİK ÜSSÜNE YÜRÜYORLAR

5

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR