ADANA BAROSU’NDA VOLKAN BÖKE DÖNEMİ

21.10.2024 22:31:00

Adana Barosu’nun 33. Dönem Olağan Genel Kurul ve seçimlerinin ardından başkanlığa seçilen Av. Volkan Böke Baro, mazbatasını alarak görevine başladı.

Adana Barosu’nun 33. Dönem Olağan Genel Kurul ve seçimlerinin ardından başkanlığa seçilen Av. Volkan Böke Baro, mazbatasını alarak görevine başladı.

Baro Başkanlığında düzenlenen törende Baro Başkanı Av. Volkan Böke ile birlikte; Başkan Yardımcısı  Av. Hüseyin Saygılı, Genel Sekreter Av. Hasan Soylu, Sayman Av. Zülal Elmalı Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri; Av. Maide İncesoy Sıpkı, Av. Doğhan Doğan, Av. Özgür Barış Telli, avukatlar ve ruhsat alan avukatlar ile aileleri katıldı.

Staj dönemini başarıyla tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan  Furkan Bildirici ve ailesini kutlayan Baro Başkanı Av. Böke, “Bugün 33. Dönem Yönetimi olarak ilk ruhsat törenimizi gerçekleştiriyoruz. Ruhsatlarını alarak mesleğe ilk adımlarını atan meslektaşlarımızın bu yolda daha sağlam şekilde ilerleyebilmeleri için her zaman yanlarındayız. Meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek adına genç avukatlarımız için aklımızda olan projelerden birini göreve gelir gelmez gerçekleştirdik. Göreve gelmeden önce, ruhsatlarını alarak ilk cübbelerini giyen meslektaşlarımızdan artık cübbe ücreti almayacağımızı söylemiştik ve sözümüzü tuttuk. Artık staj dönemini bitirip aramıza katılan meslektaşlarımıza cübbeler satılmayacak, ücretsiz olarak verilecek. Avukatlık Andını okuyarak ruhsatını alacak olan genç meslektaşımızı tebrik ediyor ve uzun soluklu bir meslek yaşamı diliyorum.” dedi.

Furkan Bildirici’ye cübbesi Av. Hatice Özsoy tarafından giydirildi, ruhsatını da Baro Başkanı Av. Volkan Böke verdi.



Anahtar Kelimeler: ADANA BAROSU’ VOLKAN DÖNEMİ
1

ZORLUDEMİR: SANATIN HER YÖNÜ İNSANLARI MUTLU ETMEKTİR

2

ADANA BAROSU’NDA VOLKAN BÖKE DÖNEMİ

3

KADIN VOLEYBOLCULAR KAYBETMİYOR

4

ADANA LEZZET FESTİVALİ, LEZZET ŞÖLENİ YAŞATTI

5

TESBİH VE DOĞAL TAŞLAR FUARINI 412 KİŞİ GEZDİ