ADANA GASTRONOMİ ŞEHRİ OLMA YOLUNDA
Manşet Haber 27.10.2024 12:33:00 0

ADANA GASTRONOMİ ŞEHRİ OLMA YOLUNDA

Vali Köşger, “Adana gerçekten festivaller ve fuarlar şehri. Gastronomi şehri olması yolunda da çalışmalarımız emin adımlarla sürüyor.” dedi.

8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında yapılan "Fotoğraf Maratonu" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri ve festivalin sponsorlarıyla katılımcı firmalara teşekkür belgeleri Vali Yavuz Selim Köşger tarafından verildi.

Adana Müzesi’nde gerçekleştirilen törende konuşan Vali Köşger, Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin Adana’ya yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği bulunanlara teşekkür etti.

YENİ ETKİNLİKLER OLACAK

Uluslararası Adana Lezzet Festivali’mizin her yıl bir önceki yıldan çok daha fazla ses getirmesi için gayret gösterdiklerini belirten Vali Köşger, “Bunun için her yıl yeni etkinlikleri festival bünyesine dahil ediyoruz. Bu seneki festivalimizin öne çıkan etkinliklerinden biri “Fotoğraf Maratonu” yarışmasıydı. Yarışma kapsamında gerçekten Adana’nın ruhunu yansıtan, lezzetlerini yansıtan birbirinden değerli fotoğraflar çekilmiş. Elinize sağlık. Bu fotoğraflar önümüzdeki çalışmalarda kullanılacak, bizlere ışık tutacak. Bundan dolayı da emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

ADANA FESTİVALLER VE FUARLAR ŞEHRİ

Vali Köşger, daha güzel organizasyonlarda birlikte olma temennisinde bulunarak, “Adana gerçekten festivaller ve fuarlar şehri. Gastronomi şehri olması yolunda da çalışmalarımız emin adımlarla sürüyor. Bu UNESCO’nun vereceği uluslararası bir unvan olduğu için birtakım prosedürler var. İnşallah onun için de gayret göstereceğiz. O unvanı da Türkiye’de ilk alması gereken şehirlerden biri Adana’ydı. Geç kalınmış bir unvan olacak. Bu unvanın alınmasında sizin sunduğunuz hizmetin standardı çok önemli. O açıdan da size çok büyük vazife düşüyor. Asla standarttan, lezzetten taviz vermeden bu yolda yürümeye devam etmemiz lazım.” dedi.


Anahtar Kelimeler: ADANA GASTRONOMİ ŞEHRİ YOLUNDA

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.6° / 15.1°