ADANA MHP’DEN DEVLET BAHÇELİ AÇIKLAMASI
SİYASET 24.10.2024 14:55:00 0

ADANA MHP’DEN DEVLET BAHÇELİ AÇIKLAMASI

Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Devlet Bahçeli devletin ve milletin ta kendisidir!”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Devlet Bahçeli” nin  bu memleketin en yerli, en millî lideri ve kalesi olduğunu savundu.

Adana’daki 15 ilçe başkanı ile Karataş ilçesinde bir araya gelen İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Meclis Grubunda yaptığı konuşmaların kamuoyunda bazı kesimlerce bilmeden veya kasıtlı olarak yanlış aksettirildiği ifade etti. Yusuf Kanlı yazılı açıklamasında şöyle dedi:

“ Genel Başkanımız, 50 yıldır milletimizi madden ve manen yoran, on binlerce insanımızı şehit verdiğimiz, ülke kaynaklarımızı tüketen terör belasına karşı bir hamle yaptı. Liderimiz, Türkiye’nin de etkilendiği bölgesel bir savaşın yaşandığı süreçte gelinen son noktada, ülkemiz sınırları içerisinde terörün tamamen gündemden çıkarılmasını, iç cephenin güçlendirilmesini istiyor. Malum terör örgütüne içeride ve dışarıda destek veren tüm unsurların oyununu bozma amacı da taşıyan Genel Başkanımızın konuşmasının hiçbir yerinde terörle müzakere yoktur.”

“BAHÇELİ DEVLETİN, MİLLETİN TA KENDİSİDİR”

“Genel Başkanımız ömrü boyunca ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesinden ve yolundan milim sapmamıştır. Devlet Bahçeli devletin ve milletin ta kendisidir. Devlet Bahçeli bu memleketin en yerli, en millî lideridir ve son kalesidir. Bilge Liderimizin düşünceleri, ifadeleri; devlet aklı, millet ferasetidir. Sayın Genel Başkanımızı bugün anlamakta zorlananlar yarın mutlaka anlayacak ve her zaman olduğu gibi yine hakkını teslim edeceklerdir.”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, partisinin Karataş Belediye seçimi ile ilgili de, “Karataş’ta seçim sonucu bir yol kazası idi. Belediyeyi emanet olarak verdik, 2029 seçimlerinde açık ara farkla tekrar kazanacağız. “şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: ADANA DEVLET BAHÇELİ AÇIKLAMASI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.1° / 13.6°