ADANA VE MERSİN’E 33,5 MİLYON SEL YARDIMI
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Adana ve Mersin’deki sel felaketinden etkilenen vatandaşların acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 33,5 milyon lira kaynak aktardıklarını bildirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan Adana ve Mersin’deki sel felaketine ilişkin açıklamasında, “Adana ile Mersin’deki sel felaketinden etkilenen vatandaşların ilk etapta acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Adana SYDV’ye 25 milyon lira ve Mersin SYDV’ye de 8,5 milyon lira olmak üzere toplam 33,5 milyon lira tutarında kaynak aktardık.”dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adana ile Mersin’deki sel felaketinden etkilenen vatandaşların ilk etapta acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 33,5 milyon lira kaynak aktardıklarını bildirdi.
Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Ocak’ta başlayan ve devamında Adana ve Mersin’i etkisi altına alan sel felaketinden etkilenen vatandaşların yanlarında olduklarını söyledi.
Sel felaketiyle ilgili gelişmelerin titizlikle takip edildiğini, afetten zarar gören hanelerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü kaydeden Göktaş, şu ifadeleri kullandı:
“Adana ve Mersin’deki sel felaketinden etkilenen vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Adana SYDV’ye 25 milyon lira ve Mersin SYDV’ye de 8,5 milyon lira olmak üzere toplam 33,5 milyon lira tutarında kaynak aktardık.”
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
CHP'Lİ GÜRER'İN “KIRMIZI MAZOT UYGULAMASINA ACİLEN GEÇİLMELİDİR”
-
2
SELÇUK ARTUT’UN “OTONOMİ: AKIŞKAN GEOMETRİ” ADLI SERGİSİ AÇILDI
-
3
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” GÖSTERİSİ
-
4
CHP’Lİ ŞEVKİN ve 200 LİRA!
-
5
VALİ YAVUZ KARATAŞ PAZARINDA
-
6
YAVUZ: ADANA’NIN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTECEĞİZ
-
7
“MUTLULUK ORANI YÜZDE 75’LERİN ÜZERİNE ÇIKMALI
-
8
KATARAKT YAŞ SINIRI TANIMIYOR
-
9
Tuncay DAĞLI yazdı/ TERE....
-
10
ZEYDAN KARALAR DA “OYA TEKİN’E ADALET" İSTEDİ
-
11
MHP İL BAŞKANI KANLI’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ÇAĞRI
-
12
TBMM GENEL KURULU TOPLANDI

