Adana’da 243 Amatör Takıma Malzeme
SPOR 18.10.2014 11:32:11 0

Adana’da 243 Amatör Takıma Malzeme

Adana’da 243 Amatör Takıma Malzeme

amator_malzeme_kortej (1)Adana’da Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü ve malzeme yardımı gerçekleştirildi.

Spor malzemesi   alacak spor kulüplerinin sporcu ve yöneticileri, yardımı almadan önce kent turu kortej yürüyüşü yaptı. Menderes Spor Salonu önünde başlayan, Valilik Caddesi, Atatürk Caddesi ve Atatürk Parkı’nda tamamlanan kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.amator_malzeme_kortej (2)

Atatürk Anıtı’na çelen konulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra korteje katılan kafileler Menderes Spor Salonu’nda malzeme dağıtım törenine katıldı.

gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine geçtiler.amator_malzeme_kortej (3)

Adana Valisi Mustafa Büyük, amatörlerin en fazla ihtiyacı olan kaliteli malzemeler sayesinde daha başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi.Vali Büyük, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Bursa’da eş zamanlı başlattığı ve Türkiye’nin 81 ilinde gerçekleştirilen malzeme dağıtım töreninde yaptığı açıklamada, gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarmanın tek yolunun spordan geçtiğini belirterek, gençleri spora yönlendiren öğretmen, aile ve spor kulübü yöneticilerine teşekkür etti.

Menderes Spor Salonu’nda 243 spor kulübüne malzeme dağıtımından etkilendiğini ifade eden Vali Büyük, konuşmasında şunlara yer verdi:amator_malzeme_kortej (4)

“Malzeme dağıtımı beni heyecanlandırdı. Amatörlerin en fazla ihtiyacı olan kaliteli malzemeler sayesinde daha başarılı sonuçlar alacaklar. Spor Bakanlığının kentimizde 243 kulübe malzeme dağıtması beni heyecanlandırdı. İllerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri çağdaş tesisleriyle tüm vatandaşlara spor yaptırmaya gayret ediyor. Ayrıca sporun temeli olan okullar ile kulüplerin işbirliğiyle yetenekli sporcuların ortaya çıkması sağlanıyor. Son yıllarda spordaki başarılarımızla gurur duyuyoruz.  Etkinlikte emeği ve hizmeti geçenleri kutluyorum. Kulüplere başarılar diliyorum. “

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°