Adana’da Belediye Kurşunlayanlar Yakalandı
Manşet Haber 26.01.2015 21:37:27 0

Adana’da Belediye Kurşunlayanlar Yakalandı

Adana’da Belediye Kurşunlayanlar Yakalandı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir ve Çukurova Belediyelerine silahlı saldırı olaylarının aydınlatıldığını, Seyhan Belediyesi’nin kurşunlanması olayı ile ilgili de soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Adana Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir, Çukurova ve Seyhan Belediye hizmet binalarının kurşunlanması  olayları ile önemli yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

BÜYÜKŞEHİR MAAŞLARI GEÇ YATIRMIŞ!

“22 Temmuz 2014 günü saat: 07.00 sıralarında, İlimiz Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının yanında bulunan tiyatro binasının giriş kapısının kurşunlanması olayı ile ilgili olarak;  olayı gerçekleştirdiği tespit edilen A.S. ve H.E.K isimli şüpheli şahıslar olayda kullandıkları av tüfeği ile birlikte yakalanmış ve olayı H.E.K. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. H.E.K isimli şüpheli şahıs ifadesinde maaşlarının geç yatırılmasından dolayı av tüfeği ile ateş ettiğini beyan etmesi üzerine, şüpheli şahıslar Adli Mercilere sevk edilmişlerdir.

İŞTEN ÇIKARILAN KURŞUNLAMIŞ

30 Eylül 2014 günü saat: 15.05 sıralarında, İlimiz Çukurova Belediyesi hizmet binasının kurşunlanması olayı ile ilgili olarak; F.İ. isimli şahsın kurşunlama olayını gerçekleştirdiği, E.Y. ve F.S. isimli şahısların da kendisine yardımcı olduğu tespit edilmiştir. F.İ. isimli şüpheli şahıs ifadesinde olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanmış olup kurşunlama olayını işten çıkarıldığı için yaptığını beyan etmesi üzerine şüpheli şahıslar Adli Mercilere sevk edilmişlerdir.

DÜĞÜN SALONU RUHSATI VERİLMEMİŞ

6 Ocak 2015 günü saat: 20.30 sıralarında, Çukurova Belediyesi hizmet binasının kurşunlanması olayı ile ilgili olarak; M.V.K, V.A, A.K.ve B.A. isimli şahısların otomobil ile Belediye hizmet binasının önüne geldiği ve M.V.K. isimli şüpheli şahsın av tüfeği ile ateş ettiği tespit edilmiştir. Şahıslar  suç aleti av tüfeği ile birlikte yakalanmış olup M.V.K. isimli şüpheli şahıs ifadesinde işten çıkarılması ve kendisine düğün salonu ruhsatı verilmemesi üzerine kurşunlama olayını gerçekleştirdiğini beyan etmesi üzerine şüpheli şahıs Adli Mercilere sevk edilmiştir.

SEYHAN’I KİM KURŞUNLADI?

25 Ocak 2015 günü saat: 01.00 sıralarında, Seyhan Belediyesi hizmet binasının kurşunlanması olayı ile ilgili olarak; olayı gerçekleştiren şahıs veya şahısların tespit edilebilmesi ve yakalanmaları ile ilgili çok yönlü olarak çalışmalara devam edilmektedir.

İlimizde meydana gelen Büyükşehir Belediye ve Merkez İlçe Belediye Hizmet binalarına yönelik kurşunlama olaylarının aydınlatılması ile ilgili görevlilerimizce titizlikle ve aralıksız yürütülen çalışmalar sayesinde şüpheliler suç aletleri ile birlikte yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir. Suç şüphelisi şahıslarla ilgili Adli Makamlarca yürütülen yasal işlemler sürdürülmektedir.

Kamuoyunda oluşan bu duyarlılık, hassasiyetle takip edilmekte olup meydana gelen bu elim olaylara anında müdahale edilerek olayların failleri yakalanmış ve adalete teslim edilmişlerdir. Seyhan Belediyesi hizmet binasının kurşunlanması ile ilgili olarak faillerin bulunarak adalete teslim edilebilmesi yönünde çalışmalarımız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”olan teşkilatımız, sorumluluğunun bilinciyle ve büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Bu çalışmalarımız kapsamında en önemli kaynaklarımızdan birisi şüphesiz vatandaşlarımızın ihbarlarıdır. 155 Polis İmdat telefonu başta olmak üzere çeşitli kanallardan gelen her türlü ihbar görevlilerimizce titizlikle incelenerek değerlendirilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°