ADANA’DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ ÖNLENEMİYOR
Manşet Haber 5.12.2023 18:51:47 0

ADANA’DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ ÖNLENEMİYOR

ADANA’DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ ÖNLENEMİYOR

Adana’da yaz aylarında sıcaklar nedeniyle aşırı “klima kullanımı” gerekçe gösterilen elektrik kesintileri kış aylarında da devam ediyor.

Zaman zaman haber verilen elektrik kesintilerinin çoğunluğunun zamansız yapılması dikkat çekiyor. Adana’nın ilçelerinde yaşanan elektrik kesintisi kentin merkez ilçeleri Seyhan ve Çukurova’da da sık sık olması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Çukurova İlçesinde Belediye evleri mahallesinde yaşanan elektrik kesintilerinin nedeni konusunda ilgili kurumdan da kamuoyuna herhangi bir açıklama yapılmaması dikkat çekiyor.

Öte yandan, özellikler Çukurova İlçesi belediye evlerinde zamanlı-zamansız gerçekleşen elektrik kesintileri, elektrik ev aletlerinin de arızalanmasına neden oluyor.  İlgili firmanın arızaların elektrik kesintilerinden olmadığını savunmasına rağmen, yapılan şikâyetleri tüketici hakem heyetlerinin vatandaşları haklı bulması da dikkat çekiyor.

Adana’da elektrik dağıtımından sorumlu firmanın da elektrik kesintileri konusunda yapacağı açıklamaları da sitemizden yayınlayacağız.

Bu arada, zamansız elektrik kesintilerine elektrik dağıtım firmasının tazminat ödemesi de yaptığı belirtiliyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°