Tarih: 04.04.2017 09:27

ADANA’DA GENÇLER BÖYLE EĞİTİLİYOR!

Facebook Twitter Linked-in

Burası Adana..Medya kuruluşlarına bu yazı ile görseller Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapıldı.
“Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezleri tarafından “Genç Gündem” adlı program Moderatörü Erkan Tan ve Gazeteci-Yazar Merve Şebnem Oruç, Adanalı gençlerle buluştu.
Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen “Genç Gündem” adlı program saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Moderatörlüğünü televizyon programcısı Erkan Tan’ın yaptığı ve Merve Şebnem Oruç’un konuk olarak yer aldığı söyleşi programında referandum, daha önceki devlet başkanlarının başkanlık seçimini istemeleri, neden evet demeliyiz, gündeme dair değerlendirmeler ve gençlik sohbetleri gibi konular paylaşıldı.genclikte_siyaset (1)
Programda gençlik merkezlerini anlatan genel tanıtım filmi, Erkan Tan ile Merve Şebnem Oruç’un kariyer ve hayat hikayelerini anlatan tanıtım filmi ve eski devlet başkanlarının başkanlık sistemini istediği tanıtım filmi gösterimlerine de yer verildi. Tan ve Oruç sohbet boyunca gençlerin sorularını da yanıtladılar.
Program Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı’nın Merve Şebnem Oruç’a, Adana Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın Erkan Tan’a çiçek takdim etmesinin ardından gençlerin sunucularla hatıra fotoğrafları çektirmesi ile son buldu.
Ayrıca etkinliğe Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, ,Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilge, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun katıldı.”genclikte_siyaset (2)



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —