Adana’da Hentbol Altyapısı
SPOR 29.08.2014 11:27:44 0

Adana’da Hentbol Altyapısı

Adana’da Hentbol Altyapısı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren “Hentbol  İl Spor Okulları”  ikinci etap çalışmalarına 42 kız toplam 102 öğrencinin katılımıyla devam ediyor.

hentbol_egitimHentbol Antrenörü  Ahmet Cebenay, il spor okulları  çalışma programı içinde  Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Çağatay Akgünler ile birlikte haftanın  5 günü sporculara ile iki antrenman yaptıklarını, bu yıl Asım Savaş Spor Salonu ile Yüreğir Serinevler Salonu’nda  hentbol  il spor okulları’na 6-18 yaş grubu kız ve erkek toplamda 200 kadar öğrencinin katıldığını ve kursun yaklaşık olarak 3 ay süreceğini söyledi.

Sporcuların antrenmanlara  istekli ve heyecanlı gelmelerinin kendilerini  gelecek için umutlandırdığını ifade eden Cebenay, öğrencilere  blok ,savunma, çabukluk , top sürme gibi temel ve teknik bilgiler verdiklerini, bunun yanı sıra sporcu sağlığı ve beslenmesi konusunda da bilgiler aktardığını kaydetti.

Hentbol İl Spor Okulu’na günden güne ilgilin artığını söyleyen  Cebenay  şöyle devam etti:

'Çocuklarımızın iyi yetişmesi için sadece spor bilgisi değil, her alanda eğitim vermeye çaba gösteriyoruz. Yüreğir Serinevler Spor Salonunda haftanın beş günü antrenman yapıyoruz. Spor okulu sayesinde hentbolun altyapısına sporcu yetiştireceğiz. Hentbolda il spor okullarına büyük önem veren ve her türlü eksiklerin giderilmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederiz. '

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°