Adana’da Hentbol Şampiyonlarına Kupa
Manşet Haber 2.12.2013 09:10:17 0

Adana’da Hentbol Şampiyonlarına Kupa

Adana’da Hentbol Şampiyonlarına Kupa

hentbol_kupa_toreni (2)Adana  'Okullararası Hentbol İl Birinciliği' sona erdi. Erkeklerde Kurttepe Endüstri Meslek, kızlarda

ise Atatürk Kız Teknik Lisesi şampiyon oldu.
Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve erkeklerde 15, kızlarda 10 okulun katıldığı
karşılaşmalarda, erkekler finalinde Kurttepe Endüstri Meslek Lisesi (EML) ile Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi karşı karşıya geldi.
Deneyimli oyunculara sahip olan Kurttepe EML, rakibini 28-20 yenerek Adana şampiyonu oldu. Turnuvada, Erkek Lisesi'ni 19-18 yenmeyi başaran İsmet İnönü Endüstri Meslek Lisesi (EML) üçüncülüğü elde etti.

hentbol_kupa_toreni (1)Turnuvada dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi verdi. Hadi, grup, yarı final ve Türkiye birinciliğine gidecek başaralı okullara her türlü
desteği sağlayacağını söyledi. Dereceye giren diğer okullara Şube Müdürleri Kazım Tekin ile Cemal Demirağ ve Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi Metin Muhacir verdiler.

Bu arada, kızlarda Adana Kız Lisesini yenmeyi başaran Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Adana şampiyonu oldu. Üçüncülüğü ise Sofulu  Anadolu İmam Hatip Lisesi elde etti.

hentbol_kupa_toreni (3)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°