Adana'da İlk Tören Atatürk Parkı’nda

31.08.2014 00:29:34

Adana'da İlk Tören Atatürk Parkı’nda

Adana’nın Yeni Valisi Mustafa Büyük, Sakarya’ya Tayini Çıkan Vali Hüseyin Avni Coş’un Aksine, Milli Bayramlardaki Çelenk Koyma Uygulamasında Eskiye Dönüş Yaptı. Adana’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Atatürk Parkı’nda Yaşandı. Ancak, Uğur Mumcu Meydanı’ndaki Geçit Töreninin Sabahın Çok Erken Saatlerinde Yapılması vali_sozlu_30agustosKatılımı Beklenenin De Altına Düşürdü, Katılımcı Sayısı Adana’ya Yakışmadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü, Adana'da Düzenlenen Çeşitli Törenlerle Kutlandı. İlk Tören Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı Önünde Yapıldı. Vali Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Bahadır Satı Köse, Kamu Ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri Ve Çok Sayıda Davetlilerin Yanı Sıra Vatandaşlarda Katıldı.

Vali Mustafa Büyük Ve Protokol Üyelerinin Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunmasının Ardından Saygı Duruşunda Bulunulup, İstiklal Marşı Okunmasıyla Birlikte Türk Bayrağı Göndere Çekildi.vali_buyuk_30

Atatürk Parkı’ndaki Kutlamaların Ardından Vali Mustafa Büyük, Vilayet Binasında 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Bahadır Satı Köse Ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü İle Birlikte Tebrikleri Kabul Etti.

Uğur Mumcu Meydanı’ndaki Geçit Töreni Öncesinde Vali Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Bahadır Satı Köse Ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Tören Alanındaki Vatandaşların Bayramını Kutladı.

Günün Anlamı Ve Önemini Belirten Konuşmaların Yapılmasının Ardından Halk Oyunu Ekibi Gösteri Sundu. 6. Mekanize Piyade Tümen Ve Garnizon Komutanlığı Bandosu Eşliğinde Gerçekleştirilen Kutlamalar, Resmigeçit Töreni İle Sona Erdi. Uğur Mumcu Meydanı’ndaki Kutlamalara Törenlerin Çok Erkene Alınması, Hafta Sonu Olması Nedeniyle Katılımın Çok Düşük Olmasına Neden Olduğu Gözlendi.vali_buyuk_ataturk_Parki



1

YÜREĞİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ LGS HAZIRLIK KURSLARI BAŞLADI

2

KARALAR’DAN ÖĞRENCİYE ULAŞIMDA DESTEK

3

HAKKI”NIN TÜRKİYE PRÖMİYERİ; 27 EYLÜL’DE ALTIN KOZA FESTİVALİNDE

4

ATATÜRK PARKI’NDA BENDİR SESLERİ

5

"HASAT SÜRERKEN YİNE İTHALATA GİRİŞTİLER"