ADANA’DA KADIN EMEĞİ PAZARI

30.12.2023 00:35:31

ADANA’DA KADIN EMEĞİ PAZARI

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi, üreten kadınların emeklerinin sergilendiği Kadın Emeği Pazarı’nın dördüncüsü düzenlendi.

“Ürettikçe Hep Güçlü” sloganıyla kurulan ve Adana’da faaliyet gösteren Kadın kooperatifleri, kadın girişimciler ve kadın üreticilerin kendi imkânları ile ürettiği, el emeği hediyelik ürünleri, Kadın Emeği Pazarı,  Mahfesığmaz Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı’nda Adana’da ziyaretçilerine açıldı.



”Kadın Emeği Pazarı”nda el emeği göz nuru; takı, örgü, tığ, dikiş, süsleme, boyama, el yapımı çanta, örgü bebek, kanaviçe, seramik, çini, mum, doğal taş süsleme, cam, resim ve benzeri alanlarda üretilen birbirinden renkli ürünler satışa sunuldu. El emeği ürünlerinin yer aldığı stantları ziyaret eden vatandaşlar, sevdiklerine özgün hediyeler almak için Kadın Emeği Pazarı’nda alışveriş yaptı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 2023 yılı içerisinde toplam 320 satış standının kurularak, kadınların ekonomik hayata katılımlarına destek olduklarını açıkladılar.



1

“BAHANELERİMİZ YERİNE HAYALLERİMİZ OLMALI"

2

KURTUL ÇAKIN ÇGC’YE BAŞKAN ADAYI

3

“ADANA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ ”

4

EYLÜL AYINDA 212 BİN 451 ADET TAŞITIN TRAFİĞE KAYDI YAPILDI

5

3 AYDA 16 MİLYON 148 BİN KİŞİ SEYAHATE ÇIKTI