Tarih: 01.02.2016 14:14

Adana’da raketler rüzgârı

Facebook Twitter Linked-in

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Türkiye Tenis Federasyonu’nun Ulusal turnuvalarından biri olan 14 Yaş Kış Kupası’na ev sahipliği yaptı.

adana_tenis_raket_ruzgari (3)2’si kapalı 12 kortuyla ulusal ve uluslararası turnuvalarda her yaştan raketleri Adana’da bir araya getiren ATDSK’nın kortları bu kez 14 yaş grubu tenisçileri buluşturdu. Adana’da Türkiye’nin farklı illerinden 46’sı kız toplam 109 genç raket, şampiyon olabilmek için mücadele etti. ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Performans Tenis Kaptanı Serkan Şenlik’in direktörlüğündeki turnuvanın başhakemliğini Seyhun Seyhan yaptı. İlk 3 günü yapılan eleme maçlarının ardından ana tablo maçlarına geçildi. 8 gün süren müsabakalar sonunda Erkekler’de Halil Aydoğdu ve Alihan Gültekin, Kızlar’da ise Melis Ayda Uyar ve Çağla Yavuz finalist oldular. Kızlar’da Uyar 6-1 ve 6-4’lük setlerle şampiyon raket oldu.

adana_tenis_raket_ruzgari (2)Çekişmeli geçen Erkekler final maçında ise ilk settie-break ile sonuçlandı. Tie-break oyununu 8-6 alarak ilk seti 7-6 bitiren Halil Aydoğdu, ikinci seti 4-1 geride olmasına rağmen 6-4 aldı ve şampiyonluğu alan sporcu oldu.Dereceye giren sporculara kupaları ATDSK Üyesi Dr. Aydan Özenir ve Turnuva Direktörü Serkan Şenlik tarafından verildi. Tenis dolu 8 gün geçirdiklerini kaydeden ATDSK Performans Tenis Kaptanı ve Turnuva Direktörü Serkan Şenlik, “14 yaşındaki raketlerin hepsi birbirinden başarılı maçlar çıkardılar. Turnuvada raket sallayan tüm genç sporcularımızı kutluyoruz” dedi. adana_tenis_raket_ruzgari (1)


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —