ADANA’DA 35. YILINI KUTLADI
EKONOMİ 20.07.2024 16:43:00 0

ADANA’DA 35. YILINI KUTLADI

Pirelli’nin yetkili satıcısı Volkan Otomotiv’in, ileri teknolojilerle donatılan satış ve servis noktasını yenileyerek özel bir davetle kutladı

Volkan Otomotiv sahipleri Harput ailesi ev sahipliğinde Pirelli Türkiye CEO’su Gian Paolo Gatti Comini’nin de hazır bulunduğu davete Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, Aladağ Kaymakamı Hasan Ali Kurt, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Adana Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici, Pazarlama Müdürü İpek Unaran, Pazar Kalite Müdürü Mehmet Emre Aslan, Pirelli Türkiye Güney Anadolu Bölge Satış Müdürü Okan Erdoğan, Pirelli Bölge Satış Yöneticisi Şafak Çevirme ve çok sayıda davetli katıldı.

Pirelli, Adana'daki otomobil tutkunlarına premium lastik deneyimi sunmak için Volkan Otomotiv ile gücüne güç katıyor. İş ortakları Volkan Otomotiv ile birlikte Adana'da açılan yenilenen bayisi, en son teknoloji ile donatılmış tesisleri, geniş ürün yelpazesi, deneyimli kadrosu ve elektrikli araçlara ve premium otomobillere özel çözümleri ile bölgedeki en prestijli lastik merkezlerinden biri olmaya hazır.

Pirelli Türkiye CEO’su Gian Paolo Gatti Comini, "Adana'da Volkan Otomotiv ile birlikte yeni bir döneme adım atıyoruz. Uzun yıllardır otomotiv sektöründe edindiğimiz deneyim ve Volkan Otomotiv'in Adana'daki köklü geçmişi ile bölgedeki müşterilerimize en üst düzeyde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda, elektrikli araçlara yönelik özel çözümler sunan Pirelli Elect ürün gamımız ve premium otomobiller için özel olarak geliştirdiğimiz terzi işi lastiklerimiz ile Adana'daki en seçkin sürücülere en iyi lastik deneyimini sunmak için hazırız." dedi.Volkan Otomotiv’ in ortaklarından Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput ise Pirelli gibi bir lastik devinin iş ortağı olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Volkan Otomotiv olarak sektördeki 35 yıllık deneyimimizle, Adana ve çevresindeki müşterilerimize yenilenen satış ve servis noktamızda; güncel stoklarımız, geniş ürün gamımız ve ileri teknolojiye sahip makinelerimizle hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz.Yenilenen satış ve servis noktamızla bu bölgede müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını daha hızlı karşılarken, Pirelli markasını en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: ADANA’ . YILINI KUTLADI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36° / 24.1°