ADANA’DA GEZİ’NİN 11. YILINDA EYLEM
GÜNCEL 6.06.2024 02:28:00 0

ADANA’DA GEZİ’NİN 11. YILINDA EYLEM

Adana Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından Atatürk Parkında, “Gezi Direnişi Onurumuzdur. Gezi Ruhu Kayyumlara Geçit Vermeyecek” yazılı pankart açıldı

 

Gezi Direnişinin 11. yılında Adana’da Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından Atatürk Parkında, “Gezi Direnişi Onurumuzdur. Gezi Ruhu Kayyumlara Geçit Vermeyecek” yazılı pankart açıldı.

Atatürk Parkında, Adana Emek ve Demokrasi Güçleri adına basın açıklamasını okuyan Cudi İmrek tarafından okunan basın açıklamasında; "Acıyla umudu, öfkeyle heyecanı, dayanışmayla eksilmeyi aynı anda bizlere yaşatan; baskıya, ranta, talana ve yağmaya karşı milyonların kararlı ve dik duruşunun adı olan Gezi Direnişi 11 yaşında" dedi.

Siyasi parti, sendika, emek ve meslek örgütlerinin Atatürk Parkındaki eylem sırasında Emek ve Demokrasi Güçleri arasında gerginlik yaşandı.

Yapılan konuşmalardan sonra Adana Emek ve Demokrasi Güçleri Atatürk Parkında sloganlar atarak bir süre oturma eylemi gerçekleştirdi.  Eylem sırasında polisin geniş önlem alması dikkat çekti.(Fotoğraf: İsmail BAŞKAN-adanaulus.com)


Anahtar Kelimeler: ADANA’ . YILINDA EYLEM

YAZARLAR

37.2° / 23.9°