Tarih: 04.10.2024 19:36

ADANA’DAKİ TURNUVAYA 500 TENİSÇİ KATILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

 Türkiye’nin dört bir yanından master tenisçileri buluşturan dev organizasyon Adana’da spor severlere tenis dolu bir hafta yaşatacak. İSŞVakfı ve ATDSK işbirliği ile düzenlenen toplam 300 bin TL ödüllü T500 Masters Turnuvası’na Adana, Ankara, Aksaray, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş,  Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas ve Van’dan yaklaşık 500 tenisçi katıldı. 5 Ekim’de eleme maçları ile başlayacak olan turnuva, 13 Ekim’de final maçları ve kupa töreni ile son bulacak. 

SPOR, MÜZİK, EĞLENCE 

Heyecan dolu büyük tenis turnuvasında, sporcular ve tenis severler sporun ve müziğin en güzel birleşimine de tanık olacaklar. Turnuva programı kapsamında 9 Ekim’deQNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Milli Tenisçilerimiz Fed Cup Oyuncusu İpek Öz ve Davis Cup Oyuncusu Tuna Altuna, Tenis Masters Dünya 3 Numarası Emekli Tümgeneral Nejat Müldür, Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker ve İSŞ Vakfı Kurucusu Adanalı Milli Tenisçi İpek Soylu gösteri maçı yapacaklar. Aynı gün akşam turnuva coşkusu Enbe Orkestrası’nın unutulmaz konseri ile artacak. Turnuvanın final maçları ve kupa töreni de 13 Ekim’de yapılacak. 

İLK HEYECAN 

Vakıf olarak ilk turnuvayı Adana’da yapmanın çok değerli olduğunu vurgulayan İSŞ Vakfı Kurucusu İpek Soylu, “Büyüdüğüm, geliştiğim, tenisçi olmaya karar verdiğim yer burası. Bu şanslı kulübümüzün gelişiminde çok önemli rolü bulunan, turnuvamızın oluşmasında büyük emeği geçen ATDSK Başkanımız Ali Refah Keskin’e desteklerinden ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Keyifli, tenis dolu, heyecan dolu, rekabetle birlikte, eğlence dolu, sporun ve müziğin en güzel birleşimine tanık olacağımız bir hafta bizi bekliyor. Bütün tenisçilerimize başarılar diliyor, tüm tenis severleri ilk heyecanımızı bizlerle birlikte yaşamak için turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

Adana’nın en güzel mevsiminde master turnuvası organizasyonunun yapıldığını vurgulayan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, “Adana’da yapılan Türkiye’nin en büyük turnuvasının en büyük özelliği içerisinde sevgi olması. Organizasyondaki herkes Türk tenisine gönülden aşık. Gururumuz İpek Soylu’nunsevgisi, O’nun tenise olan aşkı, profesyonel hayattan çıktıktan sonra da ilk günkü aşkla yoluna devam ediyor olması, kendinden sonraki nesillere ışık tutması hepimizi, Adana’mızı bölgemizi, Türk tenisini heyecanlandırıyor. Kendisinin çok daha güzel projelere imza atacağına inancımız tam” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —