ADANA’DAN ÖZEL’E BULUT’LU ÖZEL ZİYARET
Manşet Haber 31.01.2024 16:56:59 0

ADANA’DAN ÖZEL’E BULUT’LU ÖZEL ZİYARET

ADANA’DAN ÖZEL’E BULUT’LU ÖZEL ZİYARET

CHP’nin Adana’da yeniden aday gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’ndeki odasında, Medya ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile ziyaret etti.



Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Yumurtalık Belediye Başkan adaylarının açıklanmasından önce ABB Başkanı Zeydan Karalar’ın İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile ziyareti çok anlamlı bulundu. Ziyaretler sosyal medya hesaplarından da şöyle paylaşıldı:

Anıl Tanburoğlu: Adana Milletvekilimiz, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Burhanettin Bulut ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeydan Karalar ile birlikte, Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’i TBMM’deki makamında ziyaret ettik.

Zeydan Karalar:İl Başkanımız Dr. Anıl Tanburoğlu, Adana Milletvekilimiz, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Burhanettin Bulut ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar'la birlikte Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Burhanettin Bulut:Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve İl Başkanımız Anıl Tanburoğlu ile ziyaret ettik.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°